beyler suan bir klavyem var blue swich seviyorum ama cok eskidi 3 yıl once aldım bunu almaya kesin degermi alan arkadas varmı
fiyatına göre güzel sipariş verdim bekliyorum
beyler suan bir klavyem var blue swich seviyorum ama cok eskidi 3 yıl once aldım bunu almaya kesin degermi alan arkadas varmı
değer ben de alıcam az sonra
herkes alıcam diyo ama alan arkadas varmı ne kadar surede geliyordeğer ben de alıcam az sonra
alan bir arkadas varmı gelen eline ulaşanalabilecealağin en iyi klavye
boyle diyosanız alıyım oglum 15 tanealabilecealağin en iyi klavye
attack shark x11 vardı mouse yoksa alabilirsin o da indirimdealan bir arkadas varmı gelen eline ulaşan
Mesaj otomatik birleştirildi:
boyle diyosanız alıyım oglum 15 tane
dostum gerek yokta saglam indirimdeler alırım indirim bitince satarım bunları kutusu acılmamıs sekildeattack shark x11 vardı mouse yoksa alabilirsin o da indirimde
ben kullanıyorum siyahını. beyazı kargoda onu deneyemedim. şuan için çok memnunum.alan bir arkadas varmı gelen eline ulaşan
boyle diyosanız alıyım oglum 15 tane
sence beyazmı siyahmı mousem beyaz kulaklıgım siyah benimben kullanıyorum siyahını. beyazı kargoda onu deneyemedim. şuan için çok memnunum.
suan 4 farklı hesaptan aldımAlınır. Kendisine denk klavyeler 3000~ gibi bir fiyata sahip. Şuan 900 liraya alabiliyorsun. Özellikleri vs. çok iyi yani fiyatına göre manyak bir şey. Al-sata da gider beğenmezsen 1500-2000'e satarsın rahat
alabilecegim kadar alıcam 20 30 kac olursaAlınır. Kendisine denk klavyeler 3000~ gibi bir fiyata sahip. Şuan 900 liraya alabiliyorsun. Özellikleri vs. çok iyi yani fiyatına göre manyak bir şey. Al-sata da gider beğenmezsen 1500-2000'e satarsın rahat
Yavaşşşşşş ne yapıyon hocamsuan 4 farklı hesaptan aldım
alabilecegim kadar alıcam 20 30 kac olursa