Teşekkür ederim hocam dönüşünüz için. Konunun linkini bırakabilir misinz acaba? Kritik bir şey olup olmadığını, sanayilik bir konu olup olmadığnı öğrenmem lazımEğer sadece gaz pedalını bir saniyeliğine bıraktığınızda yanıyorsa Egzoz freni olduğunu söylemişler redditte
Arabanın marka modelini yazsanız da baksak daha kolay olurHerkese iyi forumlar,
Fotoğrafta belirttiğim işaret ne anlama geliyor ve ne aciliyeti var? Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar dönüş yaparsa çok sevinirim.
Alıntıyı görüntüle
Kia Sportage 2007 model hocam hata genel bi hatadır diye düşünerekten marka model belirtmemiştim kusura bakmayınArabanın marka modelini yazsanız da baksak daha kolay olur
Hocam kullanım kitapçığı kalmadı araba 18 yaşında da internetten kianın sitesinden baktım böyle bi uyarı ışığı mevcut değil şaka gibi.Kullanım kitapçığı varsa orada yazar.
Genelde fren sistemi ile alakalı ona benzer işaretler
Hocam bu arada yeni bilgi geldi bana arabayı çalıştırınca o ışık gitmiş%90 ABS ışığı
Evet anahtar kapatıp açınca söner.Hocam bu arada yeni bilgi geldi bana arabayı çalıştırınca o ışık gitmiş
Abs ikaz lambasında abs yazar. Fren pedali sertliğinde arıza diyor çoğu yerde. Yani normalde az dokunmayla fren yaparken bu yanınca daha sert dokunmak gerekebilir. Veya pedal geriye kaçmış olabilir.abs ikaz lambası o dikkatli olmakta fayda var