Neler Yeni

Beyler taktik verir misiniz?

Beyler bi kız yaptığım yorumdan görmüş hesabımı. Dediki yanlışlıkla attım isteği ve bildirim düşer diyede de çekmedim falan dedi. Bende dedim ki yanlışlıkla attıysan çekebilirdin o zaman falan dedim. Kızda bu kadar küçük şeylere takılma falan dedi. Daha sonra sesli olarak mesajlar attı. Kız olduğunu anladım,fakat tam olarak istediğini anlamadım. Bendeki bu karamsarlığı gördü ve isteği geri çekti. Fakat, geri çektikten sonra ben istek atsam kabul eder misin dedim. O da güldü biraz bu duruma, hani rahatsız oluyosan takiplesmeyelim benim icin sorun değil falan dedi. Ama şu an için cevap bekliyo gibi yine. Ders calisicam dedi, ben bi düşünip geliyim dedim. O da iyi edersin dedi.
Kızın takipçilerine falan baktım, bi kaç eleman var. Fakat okuduğu ünide mi bilmiyom, onun dışındakilerde kız zaten.

Cimbomlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Fatih Terim
Beyler bi kız yaptığım yorumdan görmüş hesabımı. Dediki yanlışlıkla attım isteği ve bildirim düşer diyede de çekmedim falan dedi. Bende dedim ki yanlışlıkla attıysan çekebilirdin o zaman falan dedim. Kızda bu kadar küçük şeylere takılma falan dedi. Daha sonra sesli olarak mesajlar attı. Kız olduğunu anladım,fakat tam olarak istediğini anlamadım. Bendeki bu karamsarlığı gördü ve isteği geri çekti. Fakat, geri çektikten sonra ben istek atsam kabul eder misin dedim. O da güldü biraz bu duruma, hani rahatsız oluyosan takiplesmeyelim benim icin sorun değil falan dedi. Ama şu an için cevap bekliyo gibi yine. Ders calisicam dedi, ben bi düşünip geliyim dedim. O da iyi edersin dedi.
Kızın takipçilerine falan baktım, bi kaç eleman var. Fakat okuduğu ünide mi bilmiyom, onun dışındakilerde kız zaten.
hala takipleşiyormusunuz yani

CharlesPolat

80+ Bronze
Kızlara çok yüz vermicen hacı

Kara*

80+ Silver
yav dayı insta kızları senin bu ciddiyete takarlar güldürmen bile başarı olmuş maytap geçer gibi yaz eğlen takıl o boşlukta muhtemelen bestlerinin dedikodu malzemesi yaptı seni

Ysuflix

80+ Gold
Kızlara çok yüz vermicen hacı
660b3fb437ee9607edf61a2d16328729.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok hocam, kız istek atmamı bekliyo o hesaptan hâlen. O değilde bu neden erkek takip ediyo. İşte böyle olunca ben istemiyorum. Diyemedimde konuşurken.
oha hocam erkek takip ediyo ne demek arkadaşıdır kuzenidir olamaz mı normal bi arkadaşı falan senin sevgilin olcak kıza allah kolaylık versin kıskançlıktan çok kavga çıkar benden demesi

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Ömer
hocam bişey sorucam kızla netten mi tanıştın realdenmi

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru