Aman oyunu beğenmezsen arkamızdan sövme .Oyun değil partition silcem maalesef.
Hocam alın geçin sunucular boş diyen yalan söylüyordur adam akıllı sunuculara girerken sıra bekliyorsunuz hala daha çok ciddi bir kitlesi var.Normalde artık oyun fiyatları çok uçuk olduğu için yeşil uygulamayı tercih ederim ancak bf online. BF 5 zaten var severek oynadım ancak mevcut bilgisayarımı değiştim artık oynatmıyor. BF 1 güzel midir önerir misiniz sistem gereksinimi olarak çok yorar mı ve en önemlisi kaç gb yer kaplıyor diskte ?
Kral alışırsın ya ben her el ilk 5'te veya en kötü ilk 10'da bitiriyorum cs'de filan kötüydüm burada piştim. Yalnız gözcüler çok fena açık alanda gezmeyecen.çok güzel hoş oyun da ne zaman oynasam elime veriyor hayatsızlar. conterde 4.5k saatim olmasına rağmen
Spam yiyorum yorumda bulunamıyorum!!Hocam oyun güzel hoşta her yerden biri çıkıyor. Onun dışında beğendim .
Sunucu listelerinde Bob, Tbag, Amg gibi sunuculara girmeni öneririm. İsimlerinin başlarında yazar bu dediğim isimler. Yıldız işaretine basıp favoriye de atarsın, kaybetmezsin.Bilmiyorumki otomatik önüme gelen ms değeri güzel olana giriyorum.
Hocam benim bir iki arkadaşım var, isterseniz ekleşelim. Bugün ben sunucu açacağım gelirseniz sevinirim. Ayriyeten oyun hakkında da şunu söyleyebilirim Emirkan abinin dediği gibi hala oynayanı çok. Oyunun online haline alışmak biraz zor ama alışınca gayet iyi, güzel oluyor. Bizzat kendim bunu yaşayan birisiyim.81.6 GB kaplıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Forumca bi ekip kursakta oynasak .
Ben öneririm hocam hikayesiyle falanda çok güzel oyun . Savaş atmosferini en güzel veren oyun bana göre .Normalde artık oyun fiyatları çok uçuk olduğu için yeşil uygulamayı tercih ederim ancak bf online. BF 5 zaten var severek oynadım ancak mevcut bilgisayarımı değiştim artık oynatmıyor. BF 1 güzel midir önerir misiniz sistem gereksinimi olarak çok yorar mı ve en önemlisi kaç gb yer kaplıyor diskte ?
Hocam çok öneririm deli gibi cs2 oynuyordum ama bu ara bf1 takılıyorum onlineda da millet sunucular kapalı demiş ama ben bi ton sunucu görüyorum 5-6 tane 50mslik sunucu oluyor genelde de 57/64 kişi dolu oluyor kesinlikle öneririmNormalde artık oyun fiyatları çok uçuk olduğu için yeşil uygulamayı tercih ederim ancak bf online. BF 5 zaten var severek oynadım ancak mevcut bilgisayarımı değiştim artık oynatmıyor. BF 1 güzel midir önerir misiniz sistem gereksinimi olarak çok yorar mı ve en önemlisi kaç gb yer kaplıyor diskte ?