Neler Yeni

BF 1 önerir misiniz ?

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs

grant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Grant
Nişancı alıcan uzak bir yere çekilcen çok iyi oluyor.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Erdem
Normalde artık oyun fiyatları çok uçuk olduğu için yeşil uygulamayı tercih ederim ancak bf online. BF 5 zaten var severek oynadım ancak mevcut bilgisayarımı değiştim artık oynatmıyor. BF 1 güzel midir önerir misiniz sistem gereksinimi olarak çok yorar mı ve en önemlisi kaç gb yer kaplıyor diskte ?
Hocam alın geçin sunucular boş diyen yalan söylüyordur adam akıllı sunuculara girerken sıra bekliyorsunuz hala daha çok ciddi bir kitlesi var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok güzel hoş oyun da ne zaman oynasam elime veriyor hayatsızlar. conterde 4.5k saatim olmasına rağmen
Kral alışırsın ya ben her el ilk 5'te veya en kötü ilk 10'da bitiriyorum cs'de filan kötüydüm burada piştim. Yalnız gözcüler çok fena açık alanda gezmeyecen.

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Bilmiyorumki otomatik önüme gelen ms değeri güzel olana giriyorum.
Sunucu listelerinde Bob, Tbag, Amg gibi sunuculara girmeni öneririm. İsimlerinin başlarında yazar bu dediğim isimler. Yıldız işaretine basıp favoriye de atarsın, kaybetmezsin.

RoyzTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hakan Beytullah YAVAŞ
81.6 GB kaplıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forumca bi ekip kursakta oynasak 🤩🤩.
Hocam benim bir iki arkadaşım var, isterseniz ekleşelim. Bugün ben sunucu açacağım gelirseniz sevinirim. Ayriyeten oyun hakkında da şunu söyleyebilirim Emirkan abinin dediği gibi hala oynayanı çok. Oyunun online haline alışmak biraz zor ama alışınca gayet iyi, güzel oluyor. Bizzat kendim bunu yaşayan birisiyim.

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
HasHoca
Normalde artık oyun fiyatları çok uçuk olduğu için yeşil uygulamayı tercih ederim ancak bf online. BF 5 zaten var severek oynadım ancak mevcut bilgisayarımı değiştim artık oynatmıyor. BF 1 güzel midir önerir misiniz sistem gereksinimi olarak çok yorar mı ve en önemlisi kaç gb yer kaplıyor diskte ?
Ben öneririm hocam hikayesiyle falanda çok güzel oyun . Savaş atmosferini en güzel veren oyun bana göre .

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
Hocam çok öneririm deli gibi cs2 oynuyordum ama bu ara bf1 takılıyorum onlineda da millet sunucular kapalı demiş ama ben bi ton sunucu görüyorum 5-6 tane 50mslik sunucu oluyor genelde de 57/64 kişi dolu oluyor kesinlikle öneririm
Bf5i indirimle aldım bf1 gibi sevemedim

Krm01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
289
İsim
Kerem
Oynayan varsa özelden EA nickini atsın.
DC de konuşarak oynarız.

Ekler

• Screenshot_2024-12-01-12-31-31-710_com.valvesoftware.android.steam.community-edit.jpg
    Screenshot_2024-12-01-12-31-31-710_com.valvesoftware.android.steam.community-edit.jpg
    163.7 KB · Hit: 4
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,342
Üyeler
161,839
Son üye
bilgisayar müptezeli
Top Bottom