Oynarken ki sıcaklıkların ne durumda?Dostlar 2k'da BF1 oynadığım zaman Ultra'da FPS 70'lerin üstüne çıkmıyor.
Youtube'den incelemere baktığım zaman 140-130 fps ile oynadıklarını gördüm.
Ekran kartı kullanımı %99'da.
Sizce sorun ne olabilir?
Alıntıyı görüntüle
Eski driver indriebilirsin 3 fps den 120 fps e cikmisti bf 1 de benim laptop la 1070 vardi laptopta onu arkadasim bozdu suan 965 m kullaniyorum ondada yeni driver yukseyince gta 5 fps silince kasma yokDostlar 2k'da BF1 oynadığım zaman Ultra'da FPS 70'lerin üstüne çıkmıyor.
Youtube'den incelemere baktığım zaman 140-130 fps ile oynadıklarını gördüm.
Ekran kartı kullanımı %99'da.
Sizce sorun ne olabilir?
Alıntıyı görüntüle
Turkce kıtlıgı yasamisim yine anlatmak istedigim eski driver yukle deneEski driver indriebilirsin 3 fps den 120 fps e cikmisti bf 1 de benim laptop la 1070 vardi laptopta onu arkadasim bozdu suan 965 m kullaniyorum ondada yeni driver yukseyince gta 5 fps silince kasma yok
çok acıklayıcı olmadı. İşlemci mi? Gpu mu ?
Hwinfo64 programını indirip sensors only e tıklayıp açtıktan sonra aşağıya alıp bf1 oynar mısın bi 15 - 20 dakika? Sonra hwinfodaki değerlerin ss ini atarsan yardımcı olabilirim.işlemci 75, gpu 65
Denemedim hocam.Hocam benim dedigim ile oldumu ?
Hocam pek anlamadığım için soruyorum.Ekran kartından dolayı throttle yiyorsun SS teki değerlere bakarsan anlayacğaını düşünüyorum.
Alıntıyı görüntüle
GPU'nun boost clock'u 1935 ken senın GPU clockun ortalama 1587 de çalışıyor. Keza Memory clockunda öyle 1750 iken 1510 ortalamada. çalışıyor. Bunun nedeni de hotspot sıcaklıgının +95 dereceye cıkması olabilir.
Alıntıyı görüntüle
Ddu ile ekran karti driver ini sil eski driver lari dene turkcem icin ozur dilerimDenemedim hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam pek anlamadığım için soruyorum.
Ne yapmam lazım?