XTX • MASH ッ
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
Arkadaşlar 21.5 1920 1080p AOC monitörüm var BF5 aldım indirdim açılırken siyah ekran geliyor ve input no Support hatası veriyor bunu nasıl düzelteceğim?
Arkadaşlar 21.5 1920 1080p AOC monitörüm var BF5 aldım indirdim açılırken siyah ekran geliyor ve input no Support hatası veriyor bunu nasıl düzelteceğim?
forum.donanimarsivi.com
hocam hiç bi işe yaramadı sadece bf5 de bu hatayı veriyoÇözüldü: Input Not Support Hatası
Bu şekilde bahsetmiş olduğum sorunumu çözmüş bulunmaktayım. Sizlere de nasıl bir çözüm yolu bulduğumu aktaracağım. Öncelikle, başlangıçta (boot menüsünden sonraki açılış kısmına kadar olan sürede) F8 tuşuna bastım ve karşıma seçenekler geldi oradan (düşük çözünürlüklü videoyu ayarla (640x480)...www.technopat.net
Çözüldü✓ - İnput not supported hatasi acil
Bilgisayarımda çözünürlüğü değiştirdim ve input not support hatası almaya başladım ve görüntü çok kötü oldu eski çözünürlüğe getirsemde ise yaramıyor ne olur yardım edin.forum.donanimarsivi.com
hocam ben boşunamı para verdim sistemsel bi ayar yokmu nasıl oynuyacam ben bu oyunuhocam hiç bi işe yaramadı sadece bf5 de bu hatayı veriyo