Merhabalar laptopumda bf 5 te bu ayarlarda 70 fps alıyorum ancak oyun içinde aniden drop yiyorum bu da oyun zevkimin içine ediyor .ayarları düşürmeyi de denedim ancak olmadı çözümlerinizi bekliyorum.
Yeni nesil kare işleme daha çok fps verir onu deneMerhabalar laptopumda bf 5 te bu ayarlarda 70 fps alıyorum ancak oyun içinde aniden drop yiyorum bu da oyun zevkimin içine ediyor .ayarları düşürmeyi de denedim ancak olmadı çözümlerinizi bekliyorum.Alıntıyı görüntüle
denedim hocam 10 fps artış oldu ancak drop sorunu çözülmediYeni nesil kare işleme daha çok fps verir onu dene
Dikey eşitlemeyi açın fps sabitleyin sorun çözülecektir.denedim hocam 10 fps artış oldu ancak drop sorunu çözülmedi
fps sabitlemeyi nasıl yapıyorduk?Dikey eşitlemeyi açın fps sabitleyin sorun çözülecektir.
vertical sync var onu açınfps sabitlemeyi nasıl yapıyorduk?
Directx12 mi oynuyorsun? Eğer öyleyse dx11e çek bf5te dx12 stutter atıyo çok fazla.Merhabalar laptopumda bf 5 te bu ayarlarda 70 fps alıyorum ancak oyun içinde aniden drop yiyorum bu da oyun zevkimin içine ediyor .ayarları düşürmeyi de denedim ancak olmadı çözümlerinizi bekliyorum.Alıntıyı görüntüle
çözüldü müfps sabitlemeyi nasıl yapıyorduk?
evet çözüldü teşekkürlerçözüldü mü