mfm125
80+ Silver
Kürşat abi yapar @Kürşat K.T.Kacilen su konu hakkında rehber gelmesi lazım çok tutar
Kürşat abi yapar @Kürşat K.T.Kacilen su konu hakkında rehber gelmesi lazım çok tutar
Biri sorunca, hiç denemedim demek var. Bir de biri sorunca denedim olmadı demek var. Siz seçin hocam.Kız kabul etmezse beni
Ya boşverin kız mız boş iş hayatınıza bakın benim yok kafam rahat ne güzel şimdiki kızlar çok kaprisli bende buna dayanamıyorum eğer bir ilişki de kız baskın karakter olursa o ilişki yürümez illa kız istiyorum kız arkadaşım olsun diyorsanız gidin açıkça söyleyin cambazlık yapmak zaman kaybı senden hoşlanıyorum tanışabilir miyiz diye soracaksınız net olacaksınız reddederse hiç utanmaya gerek yok ceketini alır geri gidersin hiçbir şey de olmaz hayat da böyle çünkü her zaman herşeyi elde edemezsin yoluna devam edersinKürşat abi yapar @Kürşat K.T.K
varztnacilen su konu hakkında rehber gelmesi lazım çok tutar
Kürşat abi yapar @Kürşat K.T.K
Eyw abiYa boşverin kız mız boş iş hayatınıza bakın benim yok kafam rahat ne güzel şimdiki kızlar çok kaprisli bende buna dayanamıyorum eğer bir ilişki de kız baskın karakter olursa o ilişki yürümez illa kız istiyorum kız arkadaşım olsun diyorsanız gidin açıkça söyleyin cambazlık yapmak zaman kaybı senden hoşlanıyorum tanışabilir miyiz diye soracaksınız net olacaksınız reddederse hiç utanmaya gerek yok ceketini alır geri gidersin hiçbir şey de olmaz hayat da böyle çünkü her zaman herşeyi elde edemezsin yoluna devam edersin
(Emir Kipiyle)Cevap versenize?