Bıktım usandım artık!

12 Yaşındasın Ve Bu Tarz Şeylere Mı? Hayatan Bıktım Usandım Diyorsun.. Sen Şimdiden Bunları Diyorsan " 25 - 30 " Yaşlarına Gelince Hayatın Gerçek Yüzünü Anlarsın, Bu Yaşta Bir Sanal Bir Yazılımlar İçin " Bıktım Usandım " Diyorsun Garip Vallahi Kardeşim :D

12 Yaşındasın Ve Bu Tarz Şeylere Mı? Hayatan Bıktım Usandım Diyorsun.. Sen Şimdiden Bunları Diyorsan " 25 - 30 " Yaşlarına Gelince Hayatın Gerçek Yüzünü Anlarsın, Bu Yaşta Bir Sanal Bir Yazılımlar İçin " Bıktım Usandım " Diyorsun Garip Vallahi Kardeşim :D
Hayattan değil, ebeveynler keşke teknoloji hakkında bilgili olsalar diyorum.

Artık bıktım. 12 yaşındayım. Babama 11 yıllık antika laptopumun bana yeterli gelmediğini ve bana yeni bir laptop gerektiğini söyledim. Antikamın i7 2630qm işlemcisi ve GT 520m ekran kartı var. Ebeveynler i7 yazısını görünce laptopu iyi sanıyorlar. Oysa GT 520m ile minecraft bile oynayamıyorum. Laptopuma SSD taksam bile hala çok yavaş çalışıyor. Ebeveynler daha işlemci nesli diye bir şey bilmiyor. Babamın 5300 TL bütçesi var ancak laptopu hala yeterli sanıyor. Hazır sistem almak istiyorum, babam hala laptopun daha iyi olduğunu ve bu tür bilgisayarların oyuncular için olduğunı savunuyor. Oysa Ryzen 3 1200 ile ne oynanabilir ki? Binlerce video izlettim işlemci ve pc toplama ile ilgili, anlamıyor. Ne yapayım ben şimdi?
Ben senden 3-4 yaş daha büyüken Intel corleron, 4 GB Ram, ekran kartı olmayan Notebookum ile Zula oynuyordum.

Ben senden 3-4 yaş daha büyüken Intel corleron, 4 GB Ram, ekran kartı olmayan Notebookum ile Zula oynuyordum.

Intel Celeron N4020 minecraft'ta en düşük ayarlarda 20 FPS veriyor. FPS değişmeyecekse niye boşuna para vereyim?

Geri