GamePower 80 Plus PSU'nun kalitesi, ani voltaj değişimlerine karşı koruma sağlar. Eğer sistem normal şekilde açılıyorsa, muhtemelen ciddi bir sorun yoktur hocam.Pc açık idi valo oynuyordum birden elektirik gitti çok da nadir olur hatta ilk defa oldu psu gamepower. 80 plus bir güç kaynağı var acaba pc gözle gozukmese de hasar verir mi bir sorun oluşturur mu ?
Yüksek ihtimalle bir şey olmaz. Akım korumalı priz kullanıyor musunuz?Pc açık idi valo oynuyordum birden elektirik gitti çok da nadir olur hatta ilk defa oldu psu gamepower. 80 plus bir güç kaynağı var acaba pc gözle gozukmese de hasar verir mi bir sorun oluşturur mu ?
Açılıyor hocam hiçbir problem yok yaniGamePower 80 Plus PSU'nun kalitesi, ani voltaj değişimlerine karşı koruma sağlar. Eğer sistem normal şekilde açılıyorsa, muhtemelen ciddi bir sorun yoktur hocam.
Akım korumalı priz kullanmıyorum hocam da 3lu prizim de çok neredeyse hiç kaliteli değil bozuktan farkı yok diyim acma tuşuna basıyorum 3lu prizin açık kapatıyorum gene elektirik iletiyor o dereceYüksek ihtimalle bir şey olmaz. Akım korumalı priz kullanıyor musunuz?
Hocam o prizi kullanmamanı öneriyorum çünkü ani voltaj verebilir çok fazla zarar verebilir sisteme mazAllah diyelim.Açılıyor hocam hiçbir problem yok yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Akım korumalı priz kullanmıyorum hocam da 3lu prizim de çok neredeyse hiç kaliteli değil bozuktan farkı yok diyim acma tuşuna basıyorum 3lu prizin açık kapatıyorum gene elektirik iletiyor o derece
Önerirmisin 3 tane girişi olan veya 2Hocam o prizi kullanmamanı öneriyorum çünkü ani voltaj verebilir çok fazla zarar verebilir sisteme mazAllah diyelim.
Akım korumalı Alman markası priz al keyifine bak![]()
Hocam akım korumalı derken bu prizin üstüne mi takacak yoksa başka bir 3lu akım korumalı priz mi alacaz ?Hocam o prizi kullanmamanı öneriyorum çünkü ani voltaj verebilir çok fazla zarar verebilir sisteme mazAllah diyelim.
Akım korumalı Alman markası priz al keyifine bak![]()
Önerirmisin 3 tane girişi olan veya 2
https://www.n11.com/urun/apc-by-sch...t=1daoycx8_1drl9spo&adj_campaign=Akakce_Genel hocam bunu alıcaksın uzatma kablosu olarak PC'nin fişlerini buna takabilirsin.Hocam akım korumalı derken bu prizin üstüne mi takacak yoksa başka bir 3lu akım korumalı priz mi alacaz ?
Hocam tek üçlü prizin üstüne takabileceyim bir tane onerirmisiniz zaten çok nadir oluyor 6ayda belki 1 kez yani![]()
Apc By Schneider Electric PM5-GR Akım Korumalı Priz 5'li Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
Apc By Schneider Electric PM5-GR Akım Korumalı Priz 5'li Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
https://www.n11.com/urun/apc-by-sch...t=1daoycx8_1drl9spo&adj_campaign=Akakce_Genel hocam bunu alıcaksın uzatma kablosu olarak PC'nin fişlerini buna takabilirsin.
Açılıyor hocam hiçbir problem yok yani
Akım korumalı priz kullanmıyorum hocam da 3lu prizim de çok neredeyse hiç kaliteli değil bozuktan farkı yok diyim acma tuşuna basıyorum 3lu prizin açık kapatıyorum gene elektirik iletiyor o derece
Hocam ben şuan ki anlattığım 3lu prizin üstüne aldığım akım korumalı prizi taksam olur mu tekli önerseniz pc yi taksam tek ama dediğim gibi o bozuk 3lu prizin üstüne akım korumalı prizi takacam sorun olur mu ?![]()
Apc By Schneider Electric PM5-GR Akım Korumalı Priz 5'li Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
Apc By Schneider Electric PM5-GR Akım Korumalı Priz 5'li Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
https://www.n11.com/urun/apc-by-sch...t=1daoycx8_1drl9spo&adj_campaign=Akakce_Genel hocam bunu alıcaksın uzatma kablosu olarak PC'nin fişlerini buna takabilirsin.
Gamepower hocam 80 plus birdeElektriğin sağlandığı kaynak çürük değilse hiçbir şey olmaz benim hadron psu bile bozulmamıştı 2 sene kullandım