Bilgisayar Aniden Kapandı !

firatbey

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,791
Arkadaşlar selam ! Dün gece oyun oynarken telefonuma baktım sonra kapattım ve kasanın üzerine koydum, koyduğum an bilgisayar kapandı. Bir anda kapanmadı önce oyundan attı beni sonra uygulamalar kapandı kapatılıyor yazısı çıktı ve kapandı. Telefonu kasanın üstünden aldım ve tekrar açtım sonrasında herhangi bir sorun olmadı. Neden olmuş olabilir ?

Sıcaklıklar nedir ?

Arkadaşlar selam ! Dün gece oyun oynarken telefonuma baktım sonra kapattım ve kasanın üzerine koydum, koyduğum an bilgisayar kapandı. Bir anda kapanmadı önce oyundan attı beni sonra uygulamalar kapandı kapatılıyor yazısı çıktı ve kapandı. Telefonu kasanın üstünden aldım ve tekrar açtım sonrasında herhangi bir sorun olmadı. Neden olmuş olabilir ?
Telefonu kasanın üstüne koyarken elin güç düğmesine değmiş olabilir. Bazı kasalarda güç düğmesine basmak bilgisayarı kapat komutunda çalışıyor.

ben de de bir ara benzer bir sorun olmuştu. Belki de güç kablosu yerinden oynamıştır telefonu kasanın üzerine koyarken

Belkide ip adresini bilen biri uzaktan kapat yöntemi ile pc ni kapatmıştır? Olabilirmi olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,092
Üyeler
191,032
Son üye
yumukyunus
Geri