Onun yerine monitör ayarlarından mavi ışığı kapatsak aynı şey olmuyor mu?Dinlendirici gözlükten kastın mavi ışık korumalı gözlüklerse evet yarıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada dinlendirici gözlük dedikleri şey aslında çok düşük numaralı gözlüklermiş. Senin soru da kastettiğin buysa bilgim yok. Benim mavi ışık korumalı gözlüğüm var ve gerçekten çok işe yarıyor.
Bire bir aynı etkiyi bırakmaz, sonuç olarak birinde özel bir filtre var ve mavi ışığı yansıtıyor diğeri ise mavi ışığı azaltmaya çalışıyor. Aynı şey olmasa da işe yarar.Onun yerine monitör ayarlarından mavi ışığı kapatsak aynı şey olmuyor mu?
İkisinide birleştiren gözlükler var kastım o sağolunDinlendirici gözlükten kastın mavi ışık korumalı gözlüklerse evet yarıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada dinlendirici gözlük dedikleri şey aslında çok düşük numaralı gözlüklermiş. Senin soru da kastettiğin buysa bilgim yok. Benim mavi ışık korumalı gözlüğüm var ve gerçekten çok işe yarıyor.
Eğer bir numaralı gözlük kullanılacaksa önce bir doktora görünmek en sağlıklısı olur. Gerisi basit zaten.İkisinide birleştiren gözlükler var kastım o sağolun
Tavsiye ettiğiniz marka var mıydı?Benim bildiğim gözlerini yormuyor evet ama maruz kalınan zararın sadece %10 civarı falan azalıyor.
Yine de doktora git bence. Sağlık için çok bakmamak lazım cihazlara ama günde en kötü 7-8 saat bakıyoruz.
Eğer öyle numaralı vs. teknik şeyler istiyorsan önce bir doktora git bence ama bu ürün alınabilir. Ucuz olanlar biraz daha dandik oluyor.Tavsiye ettiğiniz marka var mıydı?