gokhan.url
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 312
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynısını 6 7 aydır kullanıyorum fp olarak çok çok memnunum. 200 TL ye almıştım. 120x60 modelini, gamepower warcry ve 27" monitörle tam oluyor masanın üstüne. Rahatça işlerimi halediyorum. Masaüstünü yeni topladım alanıma en uygun olcu 120x60 idi biraz daha rahatlatmak adına 150 ligi alınabilir size kalmış. Dedigim gibi memnunum, olculer bana göre yeterli.
odama sığmıyor bu masahttps://www.ikea.com.tr/urun-katalo...O-E5tgTcBOp6aNaHrNgdsbyBL5_62wm0aAtoHEALw_wcB buyur dostum bulabildiğim en iyi f/p ürünü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fotoğraf atabilir misin? mouse pad büyüklüğü vs önemli düşük hassasiyet oynuyorumFazlasıyla yeter. Benim 27 inc ve atx olmasina rağmen 120lik tam oluyor. Sende 30 cm bir büyüklük ve 15 cm fazla derinlik olacak + olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fazlasıyla yeter. Benim 27 inc ve atx olmasina rağmen 120lik tam oluyor. Sende 30 cm bir büyüklük ve 15 cm fazla derinlik olacak + olarak
masanın boyu nasıl ? koltuğunuzun boyunu ölçebilir misinizAynısını 6 7 aydır kullanıyorum fp olarak çok çok memnunum. 200 TL ye almıştım. 120x60 modelini, gamepower warcry ve 27" monitörle tam oluyor masanın üstüne. Rahatça işlerimi halediyorum. Masaüstünü yeni topladım alanıma en uygun olcu 120x60 idi biraz daha rahatlatmak adına 150 ligi alınabilir size kalmış. Dedigim gibi memnunum, olculer bana göre yeterli.
Son düzenleme: