Bilgisayar kapanıyor sorun nedir acaba

hakanoncul9

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,242
Bugün 2 defa yaptı daha önce yeni ekran kartımı aldığımdan beri yapmıyordu. Önceden olurdu rx570 kullanıyordum sık yapıyordu. Kulaklık ışığı yanmaya devam ediyor kasa çalışıyor. klavye mouse ışığı kapanıyor. Monitör de kapanıyor. sağ üstte DP, HDMI çıkıp sonra " No Signal " geliyor. Sorun ne olabilir. Sistem imzamda

ahh sende de mi başladı seviniyordum sorun yok diye ya bende de olursa?

Eski sistemden mi aldınız güç kaynağını?

Psu dan kaynaklı olabilir.

hayır normal acılıyor

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1.5 aydır yapmıyor psu kaynaklı olsa başta da yapardı bence
yükteyken mi yapıyor? belki psu kaynaklı olabilir ama bilemiyorum. birde son zamanlarda driver güncelledin mi? bu olmadan önce bir işlem yaptın mı?

yükteyken mi yapıyor? belki psu kaynaklı olabilir ama bilemiyorum. birde son zamanlarda driver güncelledin mi? bu olmadan önce bir işlem yaptın mı?
beklenmeyen bir sistem arızasından wattman geri yükledi falan diyo :(
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bilen arkadaşlar konuşsun : ). Ama güç kaynağı problem yaratıyor olabilir gibi geldi.
wattmanmış

beklenmeyen bir sistem arızasından wattman geri yükledi falan diyo :(
hmm evet wattman arızası :( inşallah ben yaşamam :( çok korkuyorum en korktuğum şey. alalı ne kadar oldu? ne kadar oyun oynadın? oyun oynarken mi kapanıyor?

hmm evet wattman arızası :( inşallah ben yaşamam :( çok korkuyorum en korktuğum şey. alalı ne kadar oldu? ne kadar oyun oynadın? oyun oynarken mi kapanıyor?
black fridayde aldım. önceden de rx570 de yaşıyordum. oyun oynuyodum evet apex legends

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,593
Üyeler
192,422
Son üye
Peter_Pan
Geri