ayranli_tuz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 416
- Konu Sahibi Konu Sahibi
msi olanda stok fan var mılianli li 011 ile msı mag pano 100r pz arasında kaldım .
msi olanda stok fan var mılianli li 011 ile msı mag pano 100r pz arasında kaldım .
hocam istiyosanız akvaryum değil mesh kasalara bakın. görüntüden ödün verirsiniz sadece. en azından bütçeniye uyar ve kafanız rahat olur. yada lian li gibi kaliteli marka almayı düşünmeyin. benzer görüntüde fanlı satılan akvaryum kasalar var benzer fiyata. biraz trendyol falan gezinin görürsünüz.sabahtan beri taksitli nasıl alırım diye araştırıyorum 107k falan etti ama en fazla taksiti 25k git gide azalıyo birikmiş paradan harcamak yerine biraz fazla verip böyle almak daha mı mantıklı bilemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5070 ti almaya karar verdim 13k falan fiyat farkı var ya
4 adet fan var hocam ama ben görüntü için değiştiricemmsi olanda stok fan var mı
nzxt kasaları daha hoş geldi gözüme hocam msı gungnir nazaranBende öyle kaldım hocam açıkçası yada mesh ön panelli MSI Gungnir 300R Airflow da iş yapar manyak bir kasa oda
H9 iyi deniyor ama bir tık pahalı4 adet fan var hocam ama ben görüntü için değiştiricem
reverse alıcam
nzxt kasaları daha hoş geldi gözüme hocam msı gungnir nazaran
10k kadar çıkıyorH9 iyi deniyor ama bir tık pahalı
atma şu zehirli oku ekran kartına para lazım20 k maşallah ama mükemmel kasa oraya bir dev jinwo koyacaksın solo leveling temalı üff
alacağım işlemciden pahalı10k kadar çıkıyor
atma şu zehirli oku ekran kartına para lazım![]()
Bende birden uçtum x870 anakart 9800x3d falan filan derken kasa ve ekran kartına çok yatiramadim low da kaldılar10k kadar çıkıyor
atma şu zehirli oku ekran kartına para lazım![]()
yine iyi ben şu an kullandığımı aşağıya yazmaya utanıyorumBende birden uçtum x870 anakart 9800x3d falan filan derken kasa ve ekran kartına çok yatiramadim low da kaldılar
bu fan güzel diye biliyorum ama sanki fiyatı artmış
Ne var ki hocam setup dahttps://www.hepsiburada.com/arctic-p12-pwm-pst-120-mm-siyah-kasa-fani-acfan00120a-p-HBV00000KKTD7?magaza=Teknobiyotik&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:akakce.mdricecomp&utm_content=agnm:hb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.33.9 bu fan nasıl
yine iyi ben şu an kullandığımı aşağıya yazmaya utanıyorum