Bilgisayar kasası önerisi

bu fan güzel diye biliyorum ama sanki fiyatı artmış
3 hafta önce 400e gösteriyomuş en ucuz artmış aynen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne var ki hocam setup da
rx 580 ryzen 5 2600x

bu sene yksye girdim özel ders dershane kullanmadım pc almaya bütçe bol kaldı en azından :D

yaşım biraz küçük sanırım size nazaran

Bende birden uçtum x870 anakart 9800x3d falan filan derken kasa ve ekran kartına çok yatiramadim low da kaldılar
geçen cuma 7800x3d çektim 13k ya yavaştan toplicam hocam kasa muhtemelen bu olacak ;

reverse fanlarla birlikte birde eğzoz kısmına ya da uygun köşeye 7 inç ekran koyarım mis gibi ya da kafa kırıp hyte70 alıp ekran kartsız kalırım :pikacu:

3 hafta önce 400e gösteriyomuş en ucuz artmış aynen

rx 580 ryzen 5 2600x

bu sene yksye girdim özel ders dershane kullanmadım pc almaya bütçe bol kaldı en azından :D

yaşım biraz küçük sanırım size nazaran
Olsun kardeşim iş görür her türlü rahat oynatır FPs oyunlarını

geçen cuma 7800x3d çektim 13k ya yavaştan toplicam hocam kasa muhtemelen bu olacak ;

reverse fanlarla birlikte birde eğzoz kısmına ya da uygun köşeye 7 inç ekran koyarım mis gibi ya da kafa kırıp hyte70 alıp ekran kartsız kalırım :pikacu:
reverse fanın normal fandan ne farkı var reverse de almak gerekiyor mu alırken

ilk aldığında ekransız kullanabilirsin bence ekranı boş ver

ne kadar sürede geliyor gaming gecesinden aldığın şeyler ben daha önce hiç almadım

Valla benimde onu alaşım var Fansiz geliyor ama uygun orta yollu rampage thermalright falan ama fan seçiminde ne yapmalıyım şimdi lianli sanırım 3 yana 3 yukarı 3 alta birde egsoz olarak arkaya 1 tane alıyor total 10 fan fanları nasıl dizmeliyim mesela?

ya yine kararsız kaldım 9070 xt mi 5070 ti mı

baktığım 5070 ti parasının biraz üstüne galax 5080 var of

Valla benimde onu alaşım var Fansiz geliyor ama uygun orta yollu rampage thermalright falan ama fan seçiminde ne yapmalıyım şimdi lianli sanırım 3 yana 3 yukarı 3 alta birde egsoz olarak arkaya 1 tane alıyor total 10 fan fanları nasıl dizmeliyim mesela?
5 fan alsan yeter + 360 mm sıvı soğutma gördüğüm en fazla build öyle üstü boş bırakıyorlar

arkaya 2, yana radyatör ,alta 3

yani sıvı sogutma 3 tane var üst kısma , ön panelde 3 tane koyarsın çıkış egzoz 1 tane takarsın kafi

ya yine kararsız kaldım 9070 xt mi 5070 ti mı

baktığım 5070 ti parasının biraz üstüne galax 5080 var of

5 fan alsan yeter + 360 mm sıvı soğutma gördüğüm en fazla build öyle üstü boş bırakıyorlar
Valla ben sıvı soğutma koymadım bu sefer ama soğutma performansı daha iyiyse dönerim kesin sıvı soğutmaya geçebilirim lianlide hiç fan çıkmıyor o kısmı cidden kötü 3 fan 4k 2 k falan olsa 6 adet alır 4 k ya çözerim de pahalı cidden

yani sıvı sogutma 3 tane var üst kısma , ön panelde 3 tane koyarsın çıkış egzoz 1 tane takarsın kafi
Valla sıvı soğutma yok sistemimde ama muhtemelen ben 3 üste V3 alta 3 yana 1 egsoznyapcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,864
Üyeler
184,240
Son üye
ilterasilkan
Geri