Neler Yeni

Bilgisayar masası arıyorum

oguzbeken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
oğuz beken
Bütçe
5000
Bilgisayar masası arıyorum ama internette satılan gaming masalar dandik geliyor, ahşap, sallanmayacak güzel bilgisayar maasası arıyorum, çok detaylı olmasına gerek yok rgb takıntım hiç yok, sağlam ve güzel bilgisayar masası öneriniz var mı ?
1- Marangozlar böyle bir masayı kaça yapar
2- İnternette gördüğünüz tarife uygun güzel masalar var mı, var ise linkkkk
3- fiyat performans olmalı, max 5000 TL düşünüyorum.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Bilgisayar masası arıyorum ama internette satılan gaming masalar dandik geliyor, ahşap, sallanmayacak güzel bilgisayar maasası arıyorum, çok detaylı olmasına gerek yok rgb takıntım hiç yok, sağlam ve güzel bilgisayar masası öneriniz var mı ?
Hocam bence çevrende Tanıdık (kazıklayam değil gerçekten seven samimi olduğum tanıdık) yada bildiğin dürüst işinin ehli marangoz falan varsa Git ona yaptır hem daha ucuz olur hemde daha iyi yapabilirsin

Tavsiyem git YouTube'tan ingilizce şekilde oyuncu masası nasıl yapılır vs. Gibi şeyler arat bir sürü bu tarz video var adamlar oralarda yaptıkları şeylerin projelerini yani boyut obbu falan paylaşıyolar beğendigin bir tanesini seç ve marangoza ver yapsın

oguzbeken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
oğuz beken
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bence çevrende Tanıdık (kazıklayam değil gerçekten seven samimi olduğum tanıdık) yada bildiğin dürüst işinin ehli marangoz falan varsa Git ona yaptır hem daha ucuz olur hemde daha iyi yapabilirsin

Tavsiyem git YouTube'tan ingilizce şekilde oyuncu masası nasıl yapılır vs. Gibi şeyler arat bir sürü bu tarz video var adamlar oralarda yaptıkları şeylerin projelerini yani boyut obbu falan paylaşıyolar beğendigin bir tanesini seç ve marangoza ver yapsın
tanıdık marangoz yok yahu olsa mutlaka önce ona danışırdım, ama ikinci tavsiyeni bi araştıracağım youtubeden bakayım bi

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yasin

hocam doğru diyorsunda marangozların fiyatından haberin yok sanırım :D bu tarz bi masayı en az 8 10 k dan aşağı yapmazlar(istanbul için söylüyorum)
kendisi yapacaksa bişey diyemem ama hem elinin yatkın olması hem yeterli ekipmanın olması lazım hemde uğraşı fazlasıyla olur.
benim tavsiyem adore markasının kaliteli masaları var ya da ikea dan bakabilirsin eğer beklentin fazla yüksek değilse. gayet iyi ürünler bence

oguzbeken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
oğuz beken
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam doğru diyorsunda marangozların fiyatından haberin yok sanırım :D bu tarz bi masayı en az 8 10 k dan aşağı yapmazlar(istanbul için söylüyorum)
kendisi yapacaksa bişey diyemem ama hem elinin yatkın olması hem yeterli ekipmanın olması lazım hemde uğraşı fazlasıyla olur.
benim tavsiyem adore markasının kaliteli masaları var ya da ikea dan bakabilirsin eğer beklentin fazla yüksek değilse. gayet iyi ürünler bence
marangoz fiyatları malesef yüksek tanıdık olmadığı için o işe girmedim hiç, ah nerde o eski bilgisayar masaları ne kaliteli ne sağlam masalardı, şimdiki gaming masalar öyle mi :D hocam adore bi düşüneceğim, ikea da Kocaeli'de yok, internetten de çok anlaşılmıyor malesef, masa için İstanbul'a gitmek bilmem yolum düşerse belki olabilir düşünülebilir teşekkür ederim.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
İkihocam doğru diyorsunda marangozların fiyatından haberin yok sanırım :D bu tarz bi masayı en az 8 10 k dan aşağı yapmazlar(istanbul için söylüyorum)
Hocam zaten yazdığımı okusanız görürdünüz kazıklamayacak samimi olduğum marangoz varsa dedim mesela benim az uzaktan dayım diyebileceğim biri var he çok samimi değilim ama orta fiytlara yaptırabiliyorum veya fabrikalarda ucuz mesela ranzalı yatak alacaktık bir ara Mağzada ce internette falan 10-15K falandı tam hatırlamıyorum ama burada yapım yeri vardı onların 5K'ya aldık (dandik falan değil MDF yani kaliteli)

-Hocam en kötü bence dediğim gibi YT'den video izleyip yapabilir kendi yapabilir sonuçta masa o kadar zor bir şey değil hocam ben İstanbul'da Anadolu yakasında yaşıyorum ve çok rahatlıkla etraftan istediğim tahtayı ucuza bulabilirim yani buralar marangoz falan dolu bir tanesinden alırım en kötü yarı fiyatına alırım 4 tanede demir ayak yaptırırım kaynakçıya veya internetten ucuza alırım(kaynakçı daha ucuz ve kaliteli ama iyi yapan biri olmaliki temiz fabrikadan çıkmışgibi olsun) matkapla çakarım ayakları masaya bitti

Ortalama düz bir masa yapmaya kalksam

1 Adet Tahta 1M olsun diyelim 500-700TL'ye hallederim en kötü 1K tutar

4 Adet'te kalındemir ayak kaynakçı ya yaptırırım zımparalar falan 400-700TL(en son noldu fiyat emin değilim ama en fazla 700TL tutar)

1 Adet boya demiri boyarım 100-300TL(kaliteye bağlı 300TL en kalitelisi)

1 Adet'de şu masanın üzerine serilen kocaman yumuşak kumaş adı her neyse (şu Secret labs Masalarda olan)

Yani Ortalama= 1.5-2K'ya çözebiliyorum işi en fazla taş çatlasın 3K

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Hocam zaten yazdığımı okusanız görürdünüz kazıklamayacak samimi olduğum marangoz varsa dedim mesela benim az uzaktan dayım diyebileceğim biri var he çok samimi değilim ama orta fiytlara yaptırabiliyorum veya fabrikalarda ucuz mesela ranzalı yatak alacaktık bir ara Mağzada ce internette falan 10-15K falandı tam hatırlamıyorum ama burada yapım yeri vardı onların 5K'ya aldık (dandik falan değil MDF yani kaliteli)

-Hocam en kötü bence dediğim gibi YT'den video izleyip yapabilir kendi yapabilir sonuçta masa o kadar zor bir şey değil hocam ben İstanbul'da Anadolu yakasında yaşıyorum ve çok rahatlıkla etraftan istediğim tahtayı ucuza bulabilirim yani buralar marangoz falan dolu bir tanesinden alırım en kötü yarı fiyatına alırım 4 tanede demir ayak yaptırırım kaynakçıya veya internetten ucuza alırım(kaynakçı daha ucuz ve kaliteli ama iyi yapan biri olmaliki temiz fabrikadan çıkmışgibi olsun) matkapla çakarım ayakları masaya bitti

4 Adet'te kalındemir ayak kaynakçı ya yaptırırım zımparalar falan 400-700TL(en son noldu fiyat emin değilim ama en fazla 700TL tutar)

1 Adet'de şu masanın üzerine serilen kocaman yumuşak kumaş adı her neyse (şu Secret labs Masalarda olan)

tahta 1k tutar diyorsunuz da şuan kaliteli ceviz ağacı vs gibi tahtalar 3k civarı ben şuan kendime masa yaptırtıyorum yakın arkadaşım marangoz olmasına rağmen 4k tuttu
Mesaj otomatik birleştirildi:

gidin bi marangoz ile anlaşık internette ki tahtalar suntadan oluşuyor bir kasa ve monitör koyduğunuzda çöken cisten. Tavsiyem istediğiniz ölçülerde profilleri kestirin sonra marangoz'a tahtayı almak kalsın

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Kemal

Zor dostum bu söylediğin fiyatlara sana masif ağaç tablası vermezler. 3 k ya hazır ayakları bile alamazsın hee ucuza aşacaın agaklardan sallanır ve doku kalitesi kötüdür. En mantıklı fp ürün arkadaşın attığı link. Masif çam üstüne ceviz renk yapmışlar bence uygun fiyatı.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
tahta 1k tutar diyorsunuz da şuan kaliteli ceviz ağacı vs gibi tahtalar 3k civarı ben şuan kendime masa yaptırtıyorum yakın arkadaşım marangoz olmasına rağmen 4k tuttu
Mesaj otomatik birleştirildi:

gidin bi marangoz ile anlaşık internette ki tahtalar suntadan oluşuyor bir kasa ve monitör koyduğunuzda çöken cisten. Tavsiyem istediğiniz ölçülerde profilleri kestirin sonra marangoz'a tahtayı almak kalsın
Hocam ceviz'den yani ahşaptan yapıyorsunuz bir zahmet pahalı olsun sizinki ama bence o tahtanın ilk çıktığı yerden alsanız (fabrikası falan)2K ya bulursunuz o tahtayı falan neyse

-bence en iyi seçenek MDF laminat veya melamin kaplama yapıp kullanmak en iyisi ve dediğim gibi o şeyi üstüne koyarsanız bu sayede Su'dan zarar görmez

Bence tek pahalı şey tahtalar yoksa tek başına da yapar masatı mesela ABD'de bu tahtalar'ı ucuza bulmak almak için falan mağza bile var

Ben olsam 5 değilde 6-7K param olsa masa'yı gayet güzel yaparım saydam ARGB sağlam güzel bir masa yapardımda neyse

(çok uykum var Bilincim kapalı yazdım arada o derece deyim ben yatıyom hadi iyi geceler saat 3:26)

Top Bottom