Bütçen ne kadar? Plaka kalınlığı 2 3 cm ve daha fazla olursa sorun olmaz.En az 70 cm genişlik 160 cm uzunluk olan ve sallanmayan beyaz masa arıyorum sağlam olması da önemli monitör kolum var.
En az 70 cm genişlik 160 cm uzunluk olan ve sallanmayan beyaz masa arıyorum sağlam olması da önemli monitör kolum var.
bütçem 5k yı çok geçmesin yeterBütçen ne kadar? Plaka kalınlığı 2 3 cm ve daha fazla olursa sorun olmaz.
Bu fiyatlara plaka kalınlığı 3 cmden yüksek ürün yok ben bir masa takip ediyorum uzun süredir. 7.8K oldu 5Kdan alacağın masa hem beyaz olacak hem kalın olacak bu bütçede çok zor.bütçem 5k yı çok geçmesin yeter
marangoza yaptırsam ne kadar tutar tahminiBu fiyatlara plaka kalınlığı 3 cmden yüksek ürün yok ben bir masa takip ediyorum uzun süredir. 7.8K oldu 5Kdan alacağın masa hem beyaz olacak hem kalın olacak bu bütçede çok zor.
Kullanacağı malzemeye bağlı işçilik dışı malzemeyi Sen ayarlarsan farklı Marangoz ayarlarsa farklı fiyat çıkar. Sorup soruşturman gerekiyor.marangoza yaptırsam ne kadar tutar tahmini
Tamamdır teşekkürler.Kullanacağı malzemeye bağlı işçilik dışı malzemeyi Sen ayarlarsan farklı Marangoz ayarlarsa farklı fiyat çıkar. Sorup soruşturman gerekiyor.
Rica ederim.Tamamdır teşekkürler.