Bilgisayar Programcılığı Okunur mu sizce

zeynelhm

80+
Reaksiyon skoru
61
okul çevresinde evimiz var kyk ya gerek yok. yazılıma ilgim var gibi ama iş bulmak ve staj bulmak zor mu? dgs sınavına çalışacağım alımlar ne kadar var bilmiyorum bilen varsa konuşabilrmiyiz

Şu an en istediğin bölüm veya yakın bölüm ise ve şartlar da uygun, kolay ise neden olmasın ama burda daha çok sen gerçekten bu bölümde meslek hayatında mutlu olabilir misin, işin zorluklarına katlanabilir misin veya okulda zorlu programlama derslerinde kararlı ve istikrarlı ders çalışabilir misin, en önemli nokta sensin yani...

Şu an en istediğin bölüm veya yakın bölüm ise ve şartlar da uygun, kolay ise neden olmasın ama burda daha çok sen gerçekten bu bölümde meslek hayatında mutlu olabilir misin, işin zorluklarına katlanabilir misin veya okulda zorlu programlama derslerinde kararlı ve istikrarlı ders çalışabilir misin, en önemli nokta sensin yani...
bilgisayarla vakit geçirmeyi seviyorum. yaparım diye düşünüyorum yani ağırlık veririm ama staj ve iş imkanları ne bilmiyorum. dgs ye kesin çalışacağım ama tutmazsa 2 yıllık mezun olduktan sonra iş imkanı maaş sıkınıtsı felan bilginiz var mıdır

Geri