Neler Yeni

BİLGİSAYAR ÜZERİNDEKİ VİRÜS...

B_Zeiron_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
ARİF D
ARKADAŞLAR SELAMLAR
ESKİ PCMDE BİR VİRÜS OLUŞMUŞTU TÜRÜNÜ HERHANGİ BİR ŞEKİLDE BİLMİYORUM ANCAK MİCROSOFT STORE FLN MOUSE İMLECİ HAREKET ETMEDEN AÇILIYORDU
SONRASINDA BENDE ÇEKTİM ETHERNET KABLOSUNU. O OLAYLAR DAHİLİNDE BİR HARİCİ HARDDİSKİM TAKILIYDI USB DEN PC YE. ONA VİRÜS BULAŞMIŞMIDIR.
YADA O VİRÜS MODEME GİRİP AĞ ÜSTÜNDEN AİLEMİN TELEFONUNA BULAŞIR MI LÜTFEN YARDIM EDİN

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,206
İsim
Necati
ARKADAŞLAR SELAMLAR
ESKİ PCMDE BİR VİRÜS OLUŞMUŞTU TÜRÜNÜ HERHANGİ BİR ŞEKİLDE BİLMİYORUM ANCAK MİCROSOFT STORE FLN MOUSE İMLECİ HAREKET ETMEDEN AÇILIYORDU
SONRASINDA BENDE ÇEKTİM ETHERNET KABLOSUNU. O OLAYLAR DAHİLİNDE BİR HARİCİ HARDDİSKİM TAKILIYDI USB DEN PC YE. ONA VİRÜS BULAŞMIŞMIDIR.
YADA O VİRÜS MODEME GİRİP AĞ ÜSTÜNDEN AİLEMİN TELEFONUNA BULAŞIR MI LÜTFEN YARDIM EDİN
aynen hatta fırına bile girdi evi sat knk modemide çöpe at

Zepett8

80+ Bronze
ARKADAŞLAR SELAMLAR
Knk ne oldu adam gibi anlatsana.

B_Zeiron_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
ARİF D
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,206
İsim
Necati
fırında homeconnect yok :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

sanırım bir linkten ddos yedim bende eski yazılımcıyım bir fikrim yok
eski yazılımcı olduğun çok belli kanka virüsün modeme girebileceğini düşünmenden.

Zepett8

80+ Bronze
girmiyorsa girmiyor diyebilirsin. telefonda bir hareketlilik yok zaten. iyi akşamlar
Eski yazılımcı aynen bende microsoftta çalışıyorum. Linkten ddos nasıl yeniyor hiç duymadım yüksek ihtimallede bir şey olmamıştır.

(bir şey olmadığı için bir şey olmadı)

B_Zeiron_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
ARİF D
Eski yazılımcı aynen bende microsoftta çalışıyorum. Linkten ddos nasıl yeniyor hiç duymadım yüksek ihtimallede bir şey olmamıştır.

(bir şey olmadığı için bir şey olmadı)
beni tanımıyorsunuz yüksek ihitmalle ama yinede teşekkürler. telefonuma virüs taraması yaptım bir şey yok. ancak telefonumdan iki tane video atacağım. bu sırada telefondan bir aktarım olacağını düşünmüyorum iyi akşamlar

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Cengiz
beni tanımıyorsunuz yüksek ihitmalle ama yinede teşekkürler. telefonuma virüs taraması yaptım bir şey yok. ancak telefonumdan iki tane video atacağım. bu sırada telefondan bir aktarım olacağını düşünmüyorum iyi akşamlar
hocam pc sıfırla bu kadar

B_Zeiron_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
ARİF D
hocam pc sıfırla bu kadar
yeni pc alındı zaten eskimişti diğeri. yani video aktaracağım telefondan. telefonları virüs yedikten sonra hiç ama hiç sıfırlamadım. modemimi sıfırladım hocam. gönül rahatlığıyla bana dosya aktarabilirsin derseniz ne mutlu bana

yardımlarınız için teşekkürler iyi akşamlar

Son düzenleme:

Zepett8

80+ Bronze
🤠
İyi akşamlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,761