Neler Yeni

Bilgisayar vs Mac+konsol

Hangisi?

• Pc

Oylar: 21 77.8%
  • Mac+konsol

Oylar: 6 22.2%

• Oy kullanan toplam üye
    27

liang222

80+
ikiside lazım işte
ikiside lazımsa bilgisayar alacaksın yani ya gaming bir masaüstü ya da gaming bir laptop alacaksın dünyada bu ikisini karşılayabilecek bir cihaz yok mühendislik olarak da olamaz çünkü mac'lerde silikon işlemci arm mimarisi bulunur bu yüzden mobil ve batarya olmadan güç olmadan performansı yüksek olur ancak windows olan linux olan hiç bir cihazda bu özelliklere sahi olamazsın o yüzden fikrin keskin olsun arkana bakmayacağın bir fikir olsun yoksa mac de alsan nrormal bir gaming laptopda alsan cok pisman olursun :( ben yerinede olsam gaming laptop alırım

1905

80+ Silver
mac+ ufak bi masaüstü de alınabilir illa konsol niye ? örneğin 40bin mac 10bin masaüstü için gibi

The_efec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Efe çiçek
10 binlik masaüstünde ne ne hayır gelir hocam rahat oynaması için en az 20 lik sistem alması lazım 10 Luk sistemlerde güncel oyun açar evet ama 60 FPS görür
mac+ ufak bi masaüstü de alınabilir illa konsol niye ? örneğin 40bin mac 10bin masaüstü için gibi

1905

80+ Silver
10 binlik masaüstünde ne ne hayır gelir hocam rahat oynaması için en az 20 lik sistem alması lazım 10 Luk sistemlerde güncel oyun açar evet ama 60 FPS görür
Mesela dedim bütçe belirtmediği için. Ona bakılırsa 40k lık macden ne hayır gelir.

aykut407

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Aykut Aykut
Hangisini tercih edersiniz mac+konsol ise hangi konsol?
Kardeşim böyle bi öneriyi yapmamız için senin hangi amaçla pc kullandığınızı bilmemiz lazım.
Örneğin oyun seven birisi isen Pc alman yelpaze açısından daha sağlıklı olacak.
Yok ben iş odaklı birisiyim arada otururken/yatarken/dinlenirken oyun oynasam yeter diyorsan da Mac+Konsol diyorum.
Örneğin ben Masaüstü+Macbook kullanıyorum.
Ayrıca şu da bi gerçek Macbook saana fiziksel olarak bi özgürlük sağlacak. Şarj bitti derdi yok pc aç kapa derdi yok e zaten iş ile alakalı kullandığın için hemen işim çözülsün kafasında oluyorsun.
Bir de Apple sana cihaz satmıyor yazılım satıyor ve işini inanılmaz kolaylaştırıyor. En basiti cihazların arasında uyumsuzluk sorunu yok denecek kadar az ama en önemlisi hepsini geç alışkanlığın nedir ya da alışkanlığın ne olsun istiyorsun buna karar verirince gerisi geliyor.

Not: Burada işten kastının ne olduğu da önemli. Ben güncelik işlerden bahsediyorum burada profesonel anlamda ( Grafikersindir, programcısındır, render edit kurgu vs yapıyorsundur vs vs.) iş yaptığını düşünmedim çünkü yapıyor olsan bu soruyu sormazsın olarak varsaydım. Örneğin 3dsMax kullanan birisi macbook da render alamayacağını 3dsMax in Mac versiyonu olmadığını bildiği gibi grafik/baskı/matbaa vs işi yapan birisi de Macbook'un ekranına ihtiyaç duyduğunu bilir vs.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,161
Üyeler
168,248
Son üye
ufukg
Top Bottom