flakesxd 80+ Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 383 Reaksiyon skoru 87 6 Aralık 2023 #1 Merhaba format atiyordum bazi bosta kalan suruculer sildim ve vazgectim sonra ciktim ama pc yi acinca sürekli biosa atiyor
Merhaba format atiyordum bazi bosta kalan suruculer sildim ve vazgectim sonra ciktim ama pc yi acinca sürekli biosa atiyor
L lowless 80+ Katılım 24 Ekim 2023 Mesajlar 27 Reaksiyon skoru 42 6 Aralık 2023 #2 Format usb ile başlat diski sil ve tekrar kurulum yap dostum Anakart modelini ve markasını yazarsan detaylı bir şeklide yardımcı olurum Son düzenleme: 6 Aralık 2023
Format usb ile başlat diski sil ve tekrar kurulum yap dostum Anakart modelini ve markasını yazarsan detaylı bir şeklide yardımcı olurum
TahinPekmez 80+ Gold Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 5,748 Reaksiyon skoru 2,624 6 Aralık 2023 #3 sistem dosyasi silindiyse biosa atar yada sistemin oldugu sürücü kablosu ciktiysa da olur. sen büyük ihtimalle sürücü ekranında sistem icin ayrilan küçük yer kaplayan sistem dosyalarını silmişsin geçmiş olsun formatttttt
sistem dosyasi silindiyse biosa atar yada sistemin oldugu sürücü kablosu ciktiysa da olur. sen büyük ihtimalle sürücü ekranında sistem icin ayrilan küçük yer kaplayan sistem dosyalarını silmişsin geçmiş olsun formatttttt