Bilgisayarı kapatmama rağmen kendi açıldı

Alposki

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,534
Bilgisayarı kapattım farklı odaya gidip geri geldiğimde kasa ve fanlar çalışıyordu monitörün ışığıda yanıyordu ama monitörde görüntü yoktu klavyede ki tuşlara falan bastım açılmadı görüntü gelmedi mecbur fişi çektim.2.kez oluyor bu olay neden oluyor olabilir?

Bilgisayarı kapattım farklı odaya gidip geri geldiğimde kasa ve fanlar çalışıyordu monitörün ışığıda yanıyordu ama monitörde görüntü yoktu klavyede ki tuşlara falan bastım açılmadı görüntü gelmedi mecbur fişi çektim.2.kez oluyor bu olay neden oluyor olabilir?
2020 den beri bu konuyu 4.kez gördüm tam sebebini bilmiyorum

aklıma bir olasılık geliyor ama emin değilim, prize ani güç akımı geliyor olabilir mi?

(emin olmamakla beraber söylüyorum bu yorumu.)

Hocam sizin PC jinli

Eğer uyku moduna alıyosan, lambanın anahtarını aç kapa yaptığında akım yenilemesi olduğu için anakarta bağlı olan power swtich bundan etkileniyor bu gayet normal bende de oluryor fakat tamamen kapalı ise buna bi cevabım yok🤷

Kardeşin falan açmış olmasın ?
Hayır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer uyku moduna alıyosan, lambanın anahtarını aç kapa yaptığında akım yenilemesi olduğu için anakarta bağlı olan power swtich bundan etkileniyor bu gayet normal bende de oluryor fakat tamamen kapalı ise buna bi cevabım yok🤷
Uyku moduna almadım

Hocam sizin PC jinli
Cinler... en yakın zamanda eve bir hoca getirip üfletmeni tavsiye ederim özellikle powersupply ve power butonuna dikkat etsin :D
Düzgün bir şey yazabilecek yok mu cidden merak ediyorum neden olduğunu ciddi bir şey olabilir.

Son düzenleme:
Hayır

Uyku moduna almadım

Düzgün bir şey yazabilecek yok mu cidden merak ediyorum neden olduğunu ciddi bir şey olabilir.
dediğim gibi power suppyl veya power butonunda bir sıkıntı olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,668
Üyeler
184,662
Son üye
kanbala23
Geri