Merhaba,
Dün gece bilgisayarım kapalı vaziyetteyken PSU üzerinden şalteri kapatttım. Sonraki gün şalteri açtım ve başlatma tuşuna bastım fakat bilgisayarım açılmadı.
Bilgisayarım normalde kapalıyken klavyemin ışığı yanmıyor. Sadece mouse ışığı yanıyor. Şu an ise şalteri açtığım an başlat tuşuna dahi basmadan klavye ve mouse ışıkları saliselik git gel yapıyor ve sürekli devam ediyor.
PSU testi yaptım ve bir problem yok çalışıyor.
BIOS pilini değiştirdim, söktüm bekledim taktım fakat düzelmedi.
Ekran kartı ve ramleri sökerek denemeler yaptım.
Kısa devre ile başlatmayı denedim.
CPU kablosunu söküp başlatmayı denedim.
Sadece 24 pin güç girişi ve işlemci takılı şekilde başlatmayı dahi denedim.
Anakartı güçlü bir ışık altında inceledim fakat herhangi bir yanık, çizik görünmüyor.
Anakart: Gigabyte H610M DDR4
İşlemci: i5-12400f
Henüz bilgisayarım garanti kapsamında, bir yardımınız dokunamıyorsa bile Gigabyte teknik servisine nasıl ulaşabilirim? Bilgilendirebilirseniz sevinirim.
İyi günler dilerim.
Dün gece bilgisayarım kapalı vaziyetteyken PSU üzerinden şalteri kapatttım. Sonraki gün şalteri açtım ve başlatma tuşuna bastım fakat bilgisayarım açılmadı.
Bilgisayarım normalde kapalıyken klavyemin ışığı yanmıyor. Sadece mouse ışığı yanıyor. Şu an ise şalteri açtığım an başlat tuşuna dahi basmadan klavye ve mouse ışıkları saliselik git gel yapıyor ve sürekli devam ediyor.
PSU testi yaptım ve bir problem yok çalışıyor.
BIOS pilini değiştirdim, söktüm bekledim taktım fakat düzelmedi.
Ekran kartı ve ramleri sökerek denemeler yaptım.
Kısa devre ile başlatmayı denedim.
CPU kablosunu söküp başlatmayı denedim.
Sadece 24 pin güç girişi ve işlemci takılı şekilde başlatmayı dahi denedim.
Anakartı güçlü bir ışık altında inceledim fakat herhangi bir yanık, çizik görünmüyor.
Anakart: Gigabyte H610M DDR4
İşlemci: i5-12400f
Henüz bilgisayarım garanti kapsamında, bir yardımınız dokunamıyorsa bile Gigabyte teknik servisine nasıl ulaşabilirim? Bilgilendirebilirseniz sevinirim.
İyi günler dilerim.