Bilgisayarım açılmıyor

Reaksiyon skoru
0
Bilgisayarım birkaç gün önce ıslandı ve açılmamaya başladı. Bugün saatlerce bilgisayarı açmaya çalıştım ama açılırken sürekli dondu ve siyah ekranda kaldı. Akşam olunca açmayı denedim ve tamamen açıldı. Sorunsuzca çalışıyordu. HDTUNE'da herhangi bir hata görmedim. Ama bilgisayarı kapatınca tekrar açılmamaya başladı. Yani bilgisayarım bazen açılıyor bazen açılmıyor neden kaynaklı olabilir ?

Kafayı yemiş.

Islanan bölge tam olarak neresi ? Bağlantı noktaları hala nemli ise sorun belki o bölgelerden kaynaklanıyordur. Dökülen sıvı miktarı fazla ise parçaları teker teker demontaj yapıp kurumasini beklemenizde fayda var. Ben de kahve ve bira dökmüştüm bu yaz döneminde, en garanti çözüm bilen biri yardımı ile tiner bazlı temizliyiciler ile temizlemek veya yapışkan bir sıvı teması yok ise sadece kurumaya bırakmak olur.

Bilgisayarı sudan arindirdiniz mi?
Islanan bölge tam olarak neresi ? Bağlantı noktaları hala nemli ise sorun belki o bölgelerden kaynaklanıyordur. Dökülen sıvı miktarı fazla ise parçaları teker teker demontaj yapıp kurumasini beklemenizde fayda var. Ben de kahve ve bira dökmüştüm bu yaz döneminde, en garanti çözüm bilen biri yardımı ile tiner bazlı temizliyiciler ile temizlemek veya yapışkan bir sıvı teması yok ise sadece kurumaya bırakmak olur.
Sıvı tamamen kurudu ve sadece yağmur suyuydu. Bilgisayar çantanın içindeydi o yüzden ıslak olan bölgeyi bilemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,684
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx
Geri