Bilgisayarım aniden ısınmaya başladı normal mi?

evet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sadece google açık 8gb ram kullanılıyor .d
termal macun kurumuş olabilir kasa hava akışından olabilir kasanın durduğu yerden olabilir odanın sıcaklından olabilir.

termal macun kurumuş olabilir kasa hava akışından olabilir kasanın durduğu yerden olabilir odanın sıcaklından olabilir.
düne kadar hepsi aynı termal macunun 1 günde kuruyacağını sanmıyorum sadece 1 gün içersinde oldu bu

Virüs bulaşmış olabilir sadece google açık 8gb ram kullanıyor dediniz. KasperSky veya MalwareBytes ile bilgisayarı tarar mısınız?

Alıntıyı görüntüle
pek diyecek bir şey gelmiyor aklıma genel olarak oynadığım PUBG mobile oyununu oynuyordum birden bilgisayarı ilkkezAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleyani diyecekpek bir şey gelmiyor aklıma konuyu fazla açamıyorum çünkü acelem var normalmi ?

Rtx 2060 super
RYZEN 5 3600
Yorumların bir kısmını okudum.
- Bilgisayarınıza virüs bulaşmış olabilir. Detaylı bir tarama yapın.
- Birde ekran kartı güncellemesinden sonra böyle olduğunu söylediniz. Bir önceki sürüme geçip tekrar deneyiniz.

Virüs bulaşmış olabilir sadece google açık 8gb ram kullanıyor dediniz. KasperSky veya MalwareBytes ile bilgisayarı tarar mısınız?
tam tahmin ettiğim gibi programı kurdum şüpheli virüs dedi ve başlıkta TROJEN yazıyordu tam tahmin ettiğim gibi şuanda ısı 50dereceye kadar düştü ama nasıl bulaştığına dair hiçbir fikrim yok

Arka plan uygulamalarına bak. Şüpheli görünen varsa da yoksa da kasperaky ile tam tarama yap.
tam tahmin ettiğim gibi programı kurdum şüpheli virüs dedi ve başlıkta TROJEN yazıyordu tam tahmin ettiğim gibi şuanda ısı 50dereceye kadar düştü ama nasıl bulaştığına dair hiçbir fikrim yok

Sorun çözuldü yani?

yani şuanda 60 dereceye düştü sanırım çözüldü kasadaki seste azaldı fakat nasıl bulaşmış olabilirki hiçbir dosya açıp indirdiğimi hatırlamıyorum
Onun hakkında benim de bir tahminim yok ama arada sırada tam tarama yapmak önemlidir.

Ben de dosya indirmesem bile her gece kapamadan tarıyorum. İçim rahat ediyor en azından. Geçmiş olsun tekrar :)

:D:D:D

Son düzenleme:
Geri