Bilgisayarım çalışmıyor,

Kagan2208

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar pc de win11 pro varken iyi FPS alamadığım için microsoftun kendi sitesinden win10 yükledim ancak pc çöktü, sürekli kasmalar donmalar var, açılmıyor, ekran kartını algılamıyor, ekran yenileme hızı 1000 hz olarak gösteriyor, ikinci ekranı algılamıyor gibi bir çok sorun var, düzgün şekilde format atsam düzelir mi ya da ne yapmalıyım?

Temiz win11 kurun hocam daha hızlı oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

temiz kurulum yapmalısın hocam. zannediyorum 11den 10'a geçen şekilde kurulum yapmışsınız. eski sürücü kalıntıları vardır. temiz kurulum yapılınca geçeceğini düşünüyorum. kurulumdan sonra da driver kurulum sırası da önemli. Önce windows update çalıştırın her yönlendirdiğinde veya driverlar yüklendiğinde bilgisayarı tekrar başlatın. Daha sonra bu aşamada önce chipset driver sonra ekran kartı driver, sonra lan, ses driver vs. her birinde yeniden başlatın.

Temiz kurulum yapın. LTSC sürümünü öneririm. Driverları ise, Driver Booster kullanarak zahmetsizce güncelleyebilirsiniz.

Driver Boosterı hep kullanıyorum, sistemimde ise
i5 14400F 2.5 ghz,
MSI RTX 5060 8G SHADOW 2X OC
32 ram ddr5
MSI PRO B760M-P anakart var, win10 mu daha iyi FPS verir win11 mi ?

Driver booster ile değil elinle kurman daha doğru olur. Videodakileri uygularsan sıkıntı yaşamazsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Driver Boosterı hep kullanıyorum, sistemimde ise
i5 14400F 2.5 ghz,
MSI RTX 5060 8G SHADOW 2X OC
32 ram ddr5
MSI PRO B760M-P anakart var, win10 mu daha iyi FPS verir win11 mi ?
Win11 daha optimize

driver booster gibi alternatif driver yükleyebilen sistemi tam tanıyamayan uygulama kullanmanızı önermem. Özellikle anakart chipset driver'ı kendiniz bizzat seçin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,038
Üyeler
190,500
Son üye
Munirdo
Geri