Neler Yeni

bilgisayarım drop yiyor

alex jensen

80+ Silver
Msi afterburner ile değerlerini paylaşır mısın?
Fifada izledim biraz msidan fps 72ye dusuyor surekli gecislerde falan 8 fps falan oluyo %1 fps sorunu olabilir mi

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
Emre Zengin

alex jensen

80+ Silver
Aniden mi düşüyor geçişlerde düşüş olması normal.
Sorunun sıcaklık kaynaklı olmadığı anlaşıldı macun yeniledim hala drop var başka bir sürüme geçicem 21,4,2

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
Emre Zengin
Sorunun sıcaklık kaynaklı olmadığı anlaşıldı macun yeniledim hala drop var başka bir sürüme geçicem 21,4,2
Genede çözüleceğini düşünmüyorum. 22.5.1'den önceki Recommended (WHQL) sürücüyü kurup bir dene.

alex jensen

80+ Silver
Genede çözüleceğini düşünmüyorum. 22.5.1'den önceki Recommended (WHQL) sürücüyü kurup bir dene.
xmp kapadım drop yok ama fps düşüyor haliyle sorun muhtemelen xmp ile alakalı eskiden olmuyordu xmp 2de çok drop var 1de daha az çpk tuhaf

alex jensen

80+ Silver
yav format attım geçmiyor bu drop çıldırcam

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
Emre Zengin

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
ibrahim can
Hocam bende MSİ B450M-A Pro Max anakart kullanıyorum. 6-7 ay boyunca AMD sürücü çökmemi dersin, mavi ekran mı dersin hepsini yaşadım :D. XMP 1 profiline getirdiğimde bilgisayar açılırken kitlenme sorunu oluyordu, MSİ'nın bunu çözmesini bekledim ve Geçen bu yıl Ocak'ta çıkardıkları AMD ComboAM4PIV2 1.2.0.5 sürümüyle XMP 1 profilimdeki bu sorun çözüldü ve bu BİOS güncellemesiyle ne AMD çökme sorunu ne de mavi ekran aldım. Büyük ihtimalle XMP 2'de sistem kararsız yapıda kalıyor. XMP 1 ve XMP 2 sadece MSİ'da var diye biliyorum. Diğer anakartlarda çoğunlukla Enabled diye ya da Profile 1 diye geçiyor.
açılırken kitlenme derken siyah ekrana düşüyor değil mi bende oyunlarda çok yüksek fps alıyorum ama droplar giriyor arada şuan benim bütün derdimi çözdüysen allah senden razı olsun bu arada biosum 2019dan beri güncel değil 2019daki biosu kullanıyorum hala bilgisayar zaten karalı çalışmıyor hiç ilk günkü gibi değil

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
Emre Zengin
açılırken kitlenme derken siyah ekrana düşüyor değil mi bende oyunlarda çok yüksek fps alıyorum ama droplar giriyor arada şuan benim bütün derdimi çözdüysen allah senden razı olsun bu arada biosum 2019dan beri güncel değil 2019daki biosu kullanıyorum hala bilgisayar zaten karalı çalışmıyor hiç ilk günkü gibi değil
Kitlenme BİOS kaynaklı bir kitlenmeydi açılırken bilgisayar. Oyun içinde çat diye siyah ekrana düşüyordu ya da gri ekran oluyordu ya da AMD çökme uyarısı veriyordu. BİOS güncelle. https://www.msi.com/Motherboard/B450M-BAZOOKA-V2/support
Güncellemeyi yaptıktan sonra XMP 1 profiline getir sadece.

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
ibrahim can
Kitlenme BİOS kaynaklı bir kitlenmeydi açılırken bilgisayar. Oyun içinde çat diye siyah ekrana düşüyordu ya da gri ekran oluyordu ya da AMD çökme uyarısı veriyordu. BİOS güncelle. https://www.msi.com/Motherboard/B450M-BAZOOKA-V2/support
Güncellemeyi yaptıktan sonra XMP 1 profiline getir sadece.
haa oyun içinde de bende arada sırada oluyor evet eskinde hiç yaşamadığım sorunlar her geçen yıl artıyor ama bilgisayarda çok saçma gereksiz birsürü şey indirdim bi format gerekiyor kesinlikle

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
Emre Zengin
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri