Bilgisayarım hacklendi

Bilgisayar senden izinsiz birseyler yapiyor mu
Gorev yoneticisinde ayrintilar kisminda kullanici adi yerinde "admin" yaziyorsa hala kontrol ediliyorsunuz

Türkçe yama net tr den indirdiğim yama nedeni ile bulaştığını biliyorum
Post automatically merged:
indirmezsen tekrar ve tüm her şeyi temizlediysen olmaz e postana filan sızmadıysa bulut tabanlı sistemlere sızdıysa tekrar sızabilir bilgisayarına aynı bulut tabnlı sistemlerde hesap açınca

Gorev yoneticisinde ayrintilar kisminda kullanici adi yerinde "admin" yaziyorsa hala kontrol ediliyorsunuz
system veya windows yazmalı sen hayırdır anonymoustan mısın :D

Konuyla alakasız ama nasıl Hacklendin??
Yamanın içnideki exe dosyasını çalıştırararak :D

Hocam kapatıp açtınızmı yoksa ince deliğe iğne vb sokup mu resetlediniz?
İğne ile yaptım hocam

Yazmıyor
Gorev yoneticisinde ayrintilar kisminda kullanici adi yerinde "admin" yaziyorsa hala kontrol ediliyorsun

indirmezsen tekrar ve tüm her şeyi temizlediysen olmaz e postana filan sızmadıysa bulut tabanlı sistemlere sızdıysa tekrar sızabilir bilgisayarına aynı bulut tabnlı sistemlerde hesap açınca

Bulut sistemi dediğiniz şey onedrive mı oluyor

Hocam bende bazılarında kullanıcı adı system olarak gözüküyor?

Yamanın içnideki exe dosyasını çalıştırararak :D

İğne ile yaptım hocam

Yazmıyor

Bulut sistemi dediğiniz şey onedrive mı oluyor
herhangi bir bulut sistemi oalbilir başka bilgisayarlrda depolanıp sizin bilgisayarda yer kaplamadan açılan programlar onedrive olur emaiil olur

Hocam bende bazılarında kullanıcı adı system olarak gözüküyor?
systemse sıkıntı yok ya sistem y ada windows olmalı zaten

herhangi bir bulut sistemi oalbilir başka bilgisayarlrda depolanıp sizin bilgisayarda yer kaplamadan açılan programlar onedrive olur emaiil olur

Kanka bunu dedin biraz sıkıntı oldu :D bunu nasıl çözücem onedrive dosyaları aklıma geldi benim hepsini sildim o yüzden bunun çözümü nedir e postama filan giriş yaptım

Hocam eminmisiniz inanılmaz korkarım böyle işlerden virüs korkusundan internetten bişey indirirken bile elim titrer

Hocam eminmisiniz inanılmaz korkarım böyle işlerden virüs korkusundan internetten bişey indirirken bile elim titrer
bir şey olmaz hoca msistem zaten bilgisayarınıza bağlı olduğunuzu bahsediyor

Kanka bunu dedin biraz sıkıntı oldu :D bunu nasıl çözücem onedrive dosyaları aklıma geldi benim hepsini sildim o yüzden bunun çözümü nedir e postama filan giriş yaptım
önceden gelen emaillerde önemliler dışındakileri silin zaten önemliler de tanıdıklardan gelmiştir onlar da sizi hackleeye çalışmaz herhalde

bir şey olmaz hoca msistem zaten bilgisayarınıza bağlı olduğunuzu bahsediyor

önceden gelen emaillerde önemliler dışındakileri silin zaten önemliler de tanıdıklardan gelmiştir onlar da sizi hackleeye çalışmaz herhalde
Emailler kısmına girip birşeyler indirmem gerekmiyor mu bu durumda beni biraz aydınlatır mısın şimdi benim onedriva kaydetmişti o yamadan indirdiğim dosyaları hepsini sildim onedrive da dahil sildim onlar tekrar yüklendiğinde ben exe çalıştırmasam bile kontrol edilebilir miyim

Emailler kısmına girip birşeyler indirmem gerekmiyor mu bu durumda beni biraz aydınlatır mısın şimdi benim onedriva kaydetmişti o yamadan indirdiğim dosyaları hepsini sildim onedrive da dahil sildim onlar tekrar yüklendiğinde ben exe çalıştırmasam bile kontrol edilebilir miyim
yok edilemezsin çünkü onedrivedan indirilirken güvenli indirilme oluyor onda virüs indirrtemez de hocam şimdi onedrivedan hacklendiyseniz onedriveı temizlemeniz yeter çünkü 3. taraftan kontrol edilebilen herhangi br bulut yoktur bilgisayarınızda yani virüslü dosyaları filan sıkıştırabileceği bir dosya vesaire var mı hala kullanmanız gereken

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,092
Üyeler
191,032
Son üye
yumukyunus
Geri