geçmiş olsun. geri dönülmez ciddi bir hasara benziyor marka model neydi cihazınHer zamanki oynadığım oyunu oynuyordum ancak bir süre sonra ısınmaktan kaynaklı bilgisayarım kapandı. Koku ve duman geldi, tekrar açmayı denediğimde açılmadı. Şarja taktığımda da herhangi bir ışık yanmıyor. Anakart yanmış olabilir mi?
Adaptörün sağlamlığını bilmiyorum açıkçası şarja taktığımda herhangi bir tepki olmuyor. Ayrıca şansa erasmustayım yani hiçbir bilgim yok burada. Ancak şunu sorayım belki yardımınız dokunur. Media Markt tan alınmış pc ve garantisi devam ediyor, buradaki Media Markt tan yardımcı olurlar mı tahmin ya da bilginiz var mı? Polonyadayım.Adaptör sağlam ama değil mi? Bir umut belki adaptör dc güç veremiyordur dedim ama sağlam ise zaten işiniz teknik servis direk. Herhangi yarıiletkenin yanmış olması çok yüksek. Hangisi olduğunuda burada bilinmez tek tek ölçlüp bakılır. Devam eden garantisi varsa verin gitsin uğraşmayın. Zaten geçenlerde Recepte video yapmıştı lenovo anakartları yanıyor diye.
Fiş maalesef Türkiye'de hiç aklıma gelmedi. Fotoğraftan seri numarası ile yardımcı olurlar mı acaba.Anakart gitmiş olabilir, CPUları ısınıyor. Kronik sorunlu laptop. Mediamarkt soruna gelince hiç bilmiyorum ya ama mantıken olmaları lazım, denemeye değer. Uğra bir ara
Fatura fiş yanında umarım?
Maalesef şefim yardımcı olmazlar. Mediamarkt sadece kendi ülkesinden aldıysan servis sağlar diye biliyorum. Almanyadan aldığım ürünü ben Türkiyede veremedim kabul etmediler fişine faturasına rağmen. Ama Ürünlerin global garantisi servisleri oluyor farzı misal Asus. Rog Ally almıştım Hollanda dan 1 sene sonra bozuldu(yere düşürdüm) Türkiye asus servisi fatura falan bakmaksızın ürünün seri numarına baktılar ürünü alıp tamir edip verdiler. Sizin lenovo'nun da global garantisi olbilir çünkü onlarda büyük bir üretici.Adaptörün sağlamlığını bilmiyorum açıkçası şarja taktığımda herhangi bir tepki olmuyor. Ayrıca şansa erasmustayım yani hiçbir bilgim yok burada. Ancak şunu sorayım belki yardımınız dokunur. Media Markt tan alınmış pc ve garantisi devam ediyor, buradaki Media Markt tan yardımcı olurlar mı tahmin ya da bilginiz var mı? Polonyadayım.
ısınınca yada düzensiz akım geçince kendini kitlemiş olabilir akşama tekrar dene o da olmaz ise mecbur servis lazım gibiHer zamanki oynadığım oyunu oynuyordum ancak bir süre sonra ısınmaktan kaynaklı bilgisayarım kapandı. Koku ve duman geldi, tekrar açmayı denediğimde açılmadı. Şarja taktığımda da herhangi bir ışık yanmıyor. Anakart yanmış olabilir mi?