Neler Yeni

Bilgisayarım kendisini yeniden başlatıyor help!

KA99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Aziz AKAR
Bugün bilgisayarımı açtığımda oyuna girmek istedim fakat oyunu açtığımda direkt bilgisayar kendi kendisini yeniden başlattı başka oyunlar üzerinde denedim yine aynı olay oluyor , olay günlüğünü sizin ile paylaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Ekler

• Screenshot_2025-04-06-12-32-38-170_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2025-04-06-12-32-38-170_com.miui.gallery.jpg
    1.2 MB · Hit: 22

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Burhan Bey
Merhaba, güç kaynağı (power supply) sorunu gibi duruyor. OCCT ile "power" testi yapar mısınız?

Son düzenleme:

KA99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Aziz AKAR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba, güç kaynağı (power supply) sorunu gibi duruyor. OCCT ile "power" testi yapar mısınız?
Hocam dediğinizi yaptım test ettiğim sırada yine aynı hata ile karşılaşıyorum, starta bastığımda işlemcinin sıcaklığı bir anda 64 çıktı 1-2 sn sonra siyah ekran olarak kaldı ve yeniden başlattı kendisini.

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Burhan Bey
Yani, evet, kuvvetle muhtemel güç kaynağı sorunu. Garanti dahilinde ise servise göndermeniz iyi olur.

KA99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Aziz AKAR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani, evet, kuvvetle muhtemel güç kaynağı sorunu. Garanti dahilinde ise servise göndermeniz iyi olur.
Şöyle bir durum var ben yaklaşık 1 ay önce yeni bir kasa aldım eski kasam CPU fanı ve egzoz fanı vardı egzoz fanı bozulduğu için 2-3 gün bilgisayarı öyle kullandım ve işlemci 90-95 derce sıcaklığı gördüğü için zorlamak istemedim ve yeni kasaya geçiş yaptım yeni kasamda önde 3 , 1 tane egzoz ve CPU fanı olmak üzere 5 fan var bu kasadaki 4 fan anakart üzerindeki sys fan kısmına bağlı acaba bu durum ile alakalı bir şey olmuş olabilir mi birde mahallemizde sık sık elektrik kesintisi var o yüzden PC ile işim bitince PSU yu da hep arkadan kapatıyorum bu yazdıklarım ile ilgili de bir sıkıntı olmuş olabilir mi

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Burhan Bey
Fanlarla veya onların bağlantısıyla ilgili bir durum olduğunu düşünmüyorum. Elektrik kesintisinden veya akım dalgalanmasından dolayı güç kaynağı arızalanmış olabilir. Mahalleniz sıkıntılı gibi, akım korumalı prizler kullanmaya çalışın.

• Beğen
Reaksiyonlar: KA99
Top Bottom