Neler Yeni

Bilgisayarım ne kadar eder

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Emrullah Kızılarslan
Evet hocam her şey sıfırdan
yine ikinci elden çok güzel sistemler bulabilirsiniz. Monitör falan da dahil sanırım bu fiyata yeni alacaksınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkinci el sistemlere bakıyorum benim sattığımdan daha pahalı ve daha kötüleri var sıfır daha mantıklı olacak gibi

arifgngr11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Arif güngör
Evet hocam her şey sıfırdan

Mesaj otomatik birleştirildi:

İkinci el sistemlere bakıyorum benim sattığımdan daha pahalı ve daha kötüleri var sıfır daha mantıklı olacak gibi
hocam ben de baktım şimdi piyasa karışmış yine, bence kendiniz toplayın sıfır parçalarla 4060 lı bi sistem toplayabilirsiniz marka takıntınız yoksa 12k ya 4060 var mesela kalan parçalara bakmaya vaktim yok şimdi ama bu şekilde birbirine uyumlu parçaları toplayabilirsiniz. ayrıca monitör ve diğer ekipmanlar dahil ddr5 sistem toplamak biraz zor olur gibi 30k ya. veya sadece ekran kartını satıp 4060 alıp bir süre daha idare edebilirsiniz bu şekilde. Çünkü üzerine hiç para koymadan daha performanslı bir sisteme geçmek zor. İlerde bütçeniz olduğunda da anakart ve işlemciyi yenilersiniz ddr5 destekliyor mu bilgim yok anakartınız hakkında ama o şekilde bir yol izleyebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Emrullah Kızılarslan
hocam ben de baktım şimdi piyasa karışmış yine, bence kendiniz toplayın sıfır parçalarla 4060 lı bi sistem toplayabilirsiniz marka takıntınız yoksa 12k ya 4060 var mesela kalan parçalara bakmaya vaktim yok şimdi ama bu şekilde birbirine uyumlu parçaları toplayabilirsiniz. ayrıca monitör ve diğer ekipmanlar dahil ddr5 sistem toplamak biraz zor olur gibi 30k ya. veya sadece ekran kartını satıp 4060 alıp bir süre daha idare edebilirsiniz bu şekilde. Çünkü üzerine hiç para koymadan daha performanslı bir sisteme geçmek zor. İlerde bütçeniz olduğunda da anakart ve işlemciyi yenilersiniz ddr5 destekliyor mu bilgim yok anakartınız hakkında ama o şekilde bir yol izleyebilirsiniz.
Anladım hocam ilginiz için teşekkür ederim

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ali
35 civarında bulunur güzel 30 a olsa ben alacaktım zaten 27 28 bandına 4060 r5 7600 lü sistem aldım sırf r5 7600 için yoksa 27 28 4060 a çok bile
Böyle birsey buldum gerçek midir ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Emrullah Kızılarslan
bu gidişle pc yi satmaktan vazgeçeceğim

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
581