Bilgisayarım ne kadar eder?

Ben10

80+ Silver
Reaksiyon skoru
707
Arkadaşlar şuan satmayı düşünmüyorum merak ettim ne kadar eder
Gigabyte gaming oc 3070
İ5-13400f
Gigabyte h610m h V2 ekran kartı
Gskill 2 adet 16 GB RAM toplam 32
Rampage 120mm kule tipi soğutucu
Thermaltake smart bx1 650 w 80+ bronze PSU
Powerboost kasa modelini hatirlamiyorum ama mesh pch goat V2 kasasının özelleştirilmiş hali
Ekipmanlar
MSI G272qpf 2k 180 Hz IPS monitör
Razer blackshark V2 x kulaklik
Razer deathadder V2 mouse
Razer gigantus mousepad
Sizce kaç TL eder bu sistem ekipmanli ve ekipmansiz bir fiyat verirseniz sevinirim garantileri bu ay bitti kutuları var faturada olması lazım şimdiden teşekkürler iyi günler

Arkadaşlar şuan satmayı düşünmüyorum merak ettim ne kadar eder
Gigabyte gaming oc 3070
İ5-13400f
Gigabyte h610m h V2 ekran kartı
Gskill 2 adet 16 GB RAM toplam 32
Rampage 120mm kule tipi soğutucu
Thermaltake smart bx1 650 w 80+ bronze PSU
Powerboost kasa modelini hatirlamiyorum ama mesh pch goat V2 kasasının özelleştirilmiş hali
Ekipmanlar
MSI G272qpf 2k 180 Hz IPS monitör
Razer blackshark V2 x kulaklik
Razer deathadder V2 mouse
Razer gigantus mousepad
Sizce kaç TL eder bu sistem ekipmanli ve ekipmansiz bir fiyat verirseniz sevinirim garantileri bu ay bitti kutuları var faturada olması lazım şimdiden teşekkürler iyi günler
Kasa 15 20 arası eder. Tek tek satarsan 25 e belki gidebilir

Kasa 15 20 arası eder. Tek tek satarsan 25 e belki gidebilir
Güzel enflasyon sayesinde verdigim parayı alabiliyorum para o zamanki değerini kaybetti ama en azından mutlu ediyor adamı kuzene satmayı düşünüyorum kaçtan teklif vereyim sence bide ekipmanla fiyat verir misin hocam

Güzel enflasyon sayesinde verdigim parayı alabiliyorum para o zamanki değerini kaybetti ama en azından mutlu ediyor adamı kuzene satmayı düşünüyorum kaçtan teklif vereyim sence bide ekipmanla fiyat verir misin hocam
30k dosta gider bence. Tabi temiz sorunsuzsa. Ekipmanların fiyatını bilmiyorum. Razerin iyi modelleri ise 35 e kadar gider. 30 ideal kuzenini seviyorsan😅

30k dosta gider bence. Tabi temiz sorunsuzsa. Ekipmanların fiyatını bilmiyorum. Razerin iyi modelleri ise 35 e kadar gider. 30 ideal kuzenini seviyorsan😅
Kuzenimi çok seviyorum dosta gider 30 mu kuzende bizi sevmesin sonra djdkfkfk

15-18.5 civarı eder

Geri