bilgisayarımda virüs mü var

O şekilde olmaz hocam o not defterindeki yazanları analyzer sayfasına atmam gerekiyor siz yapabilecekseniz siteyi size atayım ya da beklerim derseniz 20 dakikaya pcye geçeceğim teamviewer ile bağlanıp yapabilirim.
uygulamayı birazcık araştırdım ama analyzer sayfasına ulaşamıyorum siteye girerken hata veriyor bi linkini bırakabilirmisiniz ben bi bakayım olmazsa yine 20 dakika sonra geldiğinde teamwierwer ile yaparız

uygulamayı birazcık araştırdım ama analyzer sayfasına ulaşamıyorum siteye girerken hata veriyor bi linkini bırakabilirmisiniz ben bi bakayım olmazsa yine 20 dakika sonra geldiğinde teamwierwer ile yaparız
Şuan zaten kendi analyzer sayfası çalışmıyor şu sayfadan yapmanız lazım;

Bilgisayarınızda bulunmaması gerekenlerin en sağında ünlem ve kırmızı bir böcekli işaret olur onları seçip fixlemeniz gerekecek.

Bu da örnek sayfası yani sonuçlar böyle gözükecek; https://www.computerhope.com/cgi-bin/process.pl?o=00

Şuan zaten kendi analyzer sayfası çalışmıyor şu sayfadan yapmanız lazım;
Post automatically merged:

Bilgisayarınızda bulunmaması gerekenlerin en sağında ünlem ve kırmızı bir böcekli işaret olur onları seçip fixlemeniz gerekecek.
yaptım ama hiç bi şey anlamadım forum izin vermiyor kopyala yapıştır yapınca hata veriyor

1631486146369.png

1631486155465.png

yaptım ama hiç bi şey anlamadım forum izin vermiyor kopyala yapıştır yapınca hata veriyor
Uzun zaman oldu bende bu programı kullanmayalı ama dünyadaki en iyi program. Hiçbir virüs programının bulamadığı bütün her şeyi bu programla çözmüşümdür. Bilgisayara geçeyim iyice bakacağım telefonda olduğum için şuan kurcalayamıyorum da.

Uzun zaman oldu bende bu programı kullanmayalı ama dünyadaki en iyi program. Hiçbir virüs programının bulamadığı bütün her şeyi bu programla çözmüşümdür. Bilgisayara geçeyim iyice bakacağım telefonda olduğum için şuan kurcalayamıyorum da.
tamamdır ilgilendiğin için teşekkür ederim böcekli bi şey çıkmadı yorumu düzenleyerek fotoğrafları attım temiz mi oluyor şimdi ?

tamamdır ilgilendiğin için teşekkür ederim böcekli bi şey çıkmadı yorumu düzenleyerek fotoğrafları attım temiz mi oluyor şimdi ?
Ünlem işareti olanları hijackthis programında bulup seçeceksin sonra fixleyeceksin hocam

Şuan bununla uğraşamam derseniz de combofix programını denemenizi öneririm :) Bu arada sisteminizde virüs yok fakat, zararlı olabilecek yazılımlar var gibi gözüküyor. Virüs yok ondan yana rahat olabilirsiniz virüs olsaydı böcekli kırmızı bir ikonda gözükürdü analizlerde.

Ünlem işareti olanları hijackthis programında bulup seçeceksin sonra fixleyeceksin hocam

Şuan bununla uğraşamam derseniz de combofix programını denemenizi öneririm :) Bu arada sisteminizde virüs yok fakat, zararlı olabilecek yazılımlar var gibi gözüküyor. Virüs yok ondan yana rahat olabilirsiniz virüs olsaydı böcekli kırmızı bir ikonda gözükürdü analizlerde.
ya açıkcası forumda yasak ama siz de biliyorsunuz ülkemizde oyun fiyatlar çok uçuk olabildiğince satın almaya çalışıyorum fakat her zaman mümkün olmuyor farklı yollarla oynadıgım oyunlar var bilgisayarı çok temiz kullanmıyorum ama yine de güvenilir yerlerden yüklemeye çalışıyorum arada bir formatlıyorum bilgisayarı şuan içim biraz rahatladı 1 ay sonra format atmayı düşünüyorum zaten sizce bu şekilde 1 ay kullanayım mı sorun olur mu yoksa şimdi mi formatlayım sizin tavsiyeniz nedir
1631486987740.png

bu da kaspersky de son durum bi 10 dakikadır 99 da bekliyor

en başta konuyu açarken attığım fotoğraftaki durum neyden kaynaklanıyodur sence

not: kaspersky bitti bi şey çıkmadı varlıgını bildigim 1-2 dosyayı sildi

hocam uyumayacaksanız birazcık beklermisiniz şu bitsin öyle yapayım diyorum ama siz arkadan başlat bi şey olmaz diyorsanız öyle yapayım
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
doğru mu yaptım bilmiyorum kurdum ve do a scan system only diye bi şeye bastım ardından save log yaptım
ilk başladıktan bi süre sonra bi şeyler yazdı sanırım yönetici olarak çalıştırmamı önerdi tamama basınca işlem yapmaya devam etti
2 tane tehdit algılamış virüs var at formatı gitsin

Hocam virüs falan yok gayet temiz bilgisayar dediğim gibi combofixte kurup onunla da şey yapabilirsiniz.

Hocam virüs falan yok gayet temiz bilgisayar dediğim gibi combofixte kurup onunla da şey yapabilirsiniz.
teşekkür ederim yardımın için ilk attığın yorumu raporladım gecen güzel olsun

kanka adamın gezginlerden indirmesi zaten sıkıntı gezginler virüs deposu neden gezginlerden attın ki adama
Bir şey olmaz bu programda yok bir şey olsa kendini bile sildirir.

Geri