Şuan o fiyatlarda iyi bir sistem yok. Gelenlere bakalımHazır sistemlerde önerin var mı ?
RX6600, RTX 3060 klasmanında bir kart yani RTX 2060'ın rakibi bile değil.PSUm daha sıfır yeni aldım. High Power 500W 85+ yeterli olmaz mı ?
Ve de RX6600 vs RTX2060 hangisi daha iyi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet biliyorum da nasıl bir sistem almalıyım işte ve elimdekileri kaça satabilirim
Peki sen ne önerirsin parçalar konusunda
RX 6600 için 500 watt PSU tam sınır kalıyor.PSUm daha sıfır yeni aldım. High Power 500W 85+ yeterli olmaz mı ?
Ve de RX6600 vs RTX2060 hangisi daha iyi ?
Evet biliyorum da nasıl bir sistem almalıyım işte ve elimdekileri kaça satabilirim
Peki sen ne önerirsin parçalar konusunda
Çoğu kişi nvidia daha iyi vs diyor o nedenle sordum. O zaman RX6600 seçtim ekran kartı olarak. İşlemci ne seçmeliyim ? Darboğaz yaşamak istememRX6600, RTX 3060 klasmanında bir kart yani RTX 2060'ın rakibi bile değil.
RX 6600 için 500 watt PSU tam sınır kalıyor.
600W almanı öneririm.
Bütçene göre Ryzen 5 3600 veya Ryzen 5 5600 alabilirsin.Çoğu kişi nvidia daha iyi vs diyor o nedenle sordum. O zaman RX6600 seçtim ekran kartı olarak. İşlemci ne seçmeliyim ? Darboğaz yaşamak istemem
NVIDIA daha iyi gibi bir söylem yapamayız karşılaştırmalar markalara göre değil performans ve özellik anlamında birbirine yakın olan serilerin ürünleri arasında yapılır.Çoğu kişi nvidia daha iyi vs diyor o nedenle sordum. O zaman RX6600 seçtim ekran kartı olarak. İşlemci ne seçmeliyim ? Darboğaz yaşamak istemem
Kanka üstte ben sana sistem atmıştım bütçene göre neden tek tek neden sordun şimdiRam ve anakart konusunda da yardımcı olabilir misin ? nasıl bir şey bakınmalıyım f/p olarak
Kusura bakmayın lütfen son olarak bir şey sormak istiyorum MH ile M nin ne farkı varKanka üstte ben sana sistem atmıştım bütçene göre neden tek tek neden sordun şimdi
Ballistix 16 GB 3000 MHz.
B450MH ya da B450M.
Hocam pek farkları yok fakat B450M dahili ekran kartı desteği sunuyor.Kusura bakmayın lütfen son olarak bir şey sormak istiyorum MH ile M nin ne farkı var
Tamamdır hocam çok teşekkür ederimHocam pek farkları yok fakat B450M dahili ekran kartı desteği sunuyor.
Overclock açısından da bir tık daha iyi B450M, 3600 MHz'ye kadar overclock imkanı sunuyor.
Gigabyte B450M S2H alabilirsiniz.