ne alaka ikinci el kasa alanda var gayette satılıyorDoyle diyim ikinci el komple kasa alan çok az kişi var herkes ya sıfır almaya çalışıyor ya da parça parça ne lazımsa onu ikinci el alıyorlar yani 38 40a gitmez max gideceği 30 bin
ne alaka ikinci el kasa alanda var gayette satılıyorDoyle diyim ikinci el komple kasa alan çok az kişi var herkes ya sıfır almaya çalışıyor ya da parça parça ne lazımsa onu ikinci el alıyorlar yani 38 40a gitmez max gideceği 30 bin
Az varne alaka ikinci el kasa alanda var
Yanlışın var dostum, işlemci + ekran kartı 25 gider zaten ikinci elde.max gideceği 30
Özellikler neydi?30bin liraya en kalitelisi toplamıştım 1 yıl sonra satmak istedim 18e anca sattım
içimi rahatlattınız hocam 28 diyince arkadaş başımdan kaynar sular dökülmüştü ama herkesin piyasası farklı tabi.
Yanlışın var dostum, işlemci + ekran kartı 25 gider zaten ikinci elde.
Özellikler neydi?
Yanlışın var dostum, işlemci + ekran kartı 25 gider zaten ikinci elde.
Özellikler neydi?
Sıfırı arada 36k ya falan çıkıyor onun için 2.el den o fiyata almak istemiyor çoğu kişi evet senin yan parçaların daha iyi ama çoğu kişi ona bakmıyor genellikle. 32-33k ya zorlanabilir belki.İstanbul hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biraz para ihtiyacı diyelim 30k bana düşük gibi geldi biraz ama sizin fikriniz tabi piyasayı daha iyi biliyorsunuzdur.
Ekran kartı parasına sistemi vermişsin, sıfır aldığın fiyatın altına gitmezdi bu sistem.İşlemci ekran kartı depolama aynısı Ram 16gbdi
29bine koydum Gelen geçen 20 bin 15 bin olur mu diyordu 2 3 ay böyle geçti en son ciddi paraya ihtiyacım olduğu için en dipten verdim herkes ölucu ondan diyorum satılması zor diyeEkran kartı parasına sistemi vermişsin, sıfır aldığın fiyatın altına gitmezdi bu sistem.
24 saat içinde 30'a satardım bu kasayı, biraz sizin kabiliyetsizliğiniz olmuş bu durum.
Tabii ki uğraştırır fakat biraz da şans işi, bu tarz bi kasa isteyen insan bulmak zor.29bine koydum Gelen geçen 20 bin 15 bin olur mu diyordu 2 3 ay böyle geçti en son ciddi paraya ihtiyacım olduğu için en dipten verdim herkes ölucu ondan diyorum satılması zor diye
Ne 45 kral şakamısın dün değil önceki gün sıfırı 35K ya çıkan sistemin ikinci eline 45K yazılırmı şakamısınnaptın LDJSAŞKLHJFA
sisteminiz çok güzel 45 falan yazın
ramlar b650 chipset düzgün 4070s gidip gainward colorfulla falan karıştırdın heralde ssd bile 980 pro neyden bahsediyonNe 45 kral şakamısın dün değil önceki gün sıfırı 35K ya çıkan sistemin ikinci eline 45K yazılırmı şakamısın
İstediği kadar kaliteli olsun.
abdullah abinin sistemle bunu mu karşılaştırıyonramlar b650 chipset düzgün 4070s gidip gainward colorfulla falan karıştırdın heralde ssd bile 980 pro neyden bahsediyon
Olabilir sabaha kadar samsung olsa ne olur ikinci el bu sistem.ramlar b650 chipset düzgün 4070s gidip gainward colorfulla falan karıştırdın heralde ssd bile 980 pro neyden bahsediyon
abdullah abinin sistemle bunu mu karşılaştırıyon
iyide adam 50k ya almışOlabilir sabaha kadar samsung olsa ne olur ikinci el bu sistem.
Söylediğin özelleştirmeleri muadilini yapınca en fazla olsun 40K.
Sen neyin 45K sından bahsediyorsun sıfır sistem almıyorsun.İKİNCİ EL alıyorsun.