Çözüldü✓ BİLGİSAYARIMMDA WINDOWS GELMIYOR

Reaksiyon skoru
51
AGALAR SELAM AÇTIKTAN SONRA ANAKART EKRANINDAN SONRA NO SIGNAL EKRANI GELIYOR VE GERİ GİDİYOR NEDEN FANLAR DÖNÜYOR MONİTÖR ÇALIŞIYOR MOUSE KLAVYE FALAN DA CALISIYOR

Caps Lock kullanmadan konuşun Caps Lock bağırmak demektir. USB'niz var mı? Ayrıca anakart markasını görebiliyor musun yoksa mavi ekran mı alıyorsun?

Caps Lock kullanmadan konuşun Caps Lock bağırmak demektir. USB'niz var mı? Ayrıca anakart markasını görebiliyor musun yoksa mavi ekran mı alıyorsun?
Özür dilerim. USB var mı derken? Anakart markasına kadar geliyorum devamı gelmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de anakart ekranına kadar beyaz ışık yanıyor monitörümde. Sonra sarı ışığa dönüyor.

RAM ler yuvasına tam oturmamış olabilir , kasadan monitöre giden hdmı yada dpı kabloları , kasadaki kablo girişi , monitördeki kablo girişi bozuk olabilir veya monitör üzerinden hdmı yada dpi görüntü moduna geçiş yapmamış olabilirsin bir çok sebep var

Özür dilerim. USB var mı derken? Anakart markasına kadar geliyorum devamı gelmiyor.

Bir de anakart ekranına kadar beyaz ışık yanıyor monitörümde. Sonra sarı ışığa dönüyor.
BIOS'a girer misiniz anakart modelinizi söylerseniz hangi tuşla girildiğini söylerim genelde F2 Delete yada ESC tuşuyla giriliyor.

USB bellek işte 8 GB'ı olan 16'lığı felan olan var mı sizde?

RAM ler yuvasına tam oturmamış olabilir , kasadan monitöre giden hdmı yada dpı kabloları , kasadaki kablo girişi , monitördeki kablo girişi bozuk olabilir veya monitör üzerinden hdmı yada dpi görüntü moduna geçiş yapmamış olabilirsin bir çok sebep var
Ram'leri denedim tam oturmuş, kasadaki hdmi kablosu tam oturmamış onu düzelttim. Teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,779
Üyeler
190,639
Son üye
vedobaba58
Geri