kraaaaken12
80+
- Reaksiyon skoru
- 51
AGALAR SELAM AÇTIKTAN SONRA ANAKART EKRANINDAN SONRA NO SIGNAL EKRANI GELIYOR VE GERİ GİDİYOR NEDEN FANLAR DÖNÜYOR MONİTÖR ÇALIŞIYOR MOUSE KLAVYE FALAN DA CALISIYOR
Özür dilerim. USB var mı derken? Anakart markasına kadar geliyorum devamı gelmiyor.Caps Lock kullanmadan konuşun Caps Lock bağırmak demektir. USB'niz var mı? Ayrıca anakart markasını görebiliyor musun yoksa mavi ekran mı alıyorsun?
Bir de anakart ekranına kadar beyaz ışık yanıyor monitörümde. Sonra sarı ışığa dönüyor.Caps Lock kullanmadan konuşun Caps Lock bağırmak demektir. USB'niz var mı? Ayrıca anakart markasını görebiliyor musun yoksa mavi ekran mı alıyorsun?
BIOS'a girer misiniz anakart modelinizi söylerseniz hangi tuşla girildiğini söylerim genelde F2 Delete yada ESC tuşuyla giriliyor.Özür dilerim. USB var mı derken? Anakart markasına kadar geliyorum devamı gelmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de anakart ekranına kadar beyaz ışık yanıyor monitörümde. Sonra sarı ışığa dönüyor.
Özür dilerim. USB var mı derken? Anakart markasına kadar geliyorum devamı gelmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de anakart ekranına kadar beyaz ışık yanıyor monitörümde. Sonra sarı ışığa dönüyor.
Ram'leri denedim tam oturmuş, kasadaki hdmi kablosu tam oturmamış onu düzelttim. Teşekkür ederim.RAM ler yuvasına tam oturmamış olabilir , kasadan monitöre giden hdmı yada dpı kabloları , kasadaki kablo girişi , monitördeki kablo girişi bozuk olabilir veya monitör üzerinden hdmı yada dpi görüntü moduna geçiş yapmamış olabilirsin bir çok sebep var