Doğu Türkistan.ne bayrağı bu ya ww3 çıkartacaksın başımıza
Hocam bu zarfı gümrükte açmazlarsa geçer gümrükten açarlarsa sıkıntı. Sizce açarlar mı alt tarafı bir mektup. X-Rayden geçirip bırakmazlar mı? İnşallah bir şey olmaz dediğiniz gibi.en fazla imha ederler diye düşünüyorum bir şey olmaz gibi
neden bayrak yolladın anlam veremedim ama illaki bir sebebi vardır. onun dışında gümrük memurlarının görevi zaten gelen paketleri kontrol etmek zarfın içini açmak onların insiyatifine kalabilir ona bir şey diyemem bekleyip göreceğizHocam bu zarfı gümrükte açmazlarsa geçer gümrükten açarlarsa sıkıntı. Sizce açarlar mı alt tarafı bir mektup. X-Rayden geçirip bırakmazlar mı? İnşallah bir şey olmaz dediğiniz gibi.
Öyle doğum günü hediyesi olsun diye gönderdim. Gönderdiğim kişide Türk zaten Çinli değildi. Zarfın içini açmak kişisel alan ihlali olmuyor mu ki X-Rayden geçtiyse ne diye açarlar çok mantıksız.neden bayrak yolladın anlam veremedim ama illaki bir sebebi vardır. onun dışında gümrük memurlarının görevi zaten gelen paketleri kontrol etmek zarfın içini açmak onların insiyatifine kalabilir ona bir şey diyemem bekleyip göreceğiz
millet x rayden goril geçiriyor sen ne anlatıyon hocam her türlü açmak zorundalarÖyle doğum günü hediyesi olsun diye gönderdim. Gönderdiğim kişide Türk zaten Çinli değildi. Zarfın içini açmak kişisel alan ihlali olmuyor mu ki X-Rayden geçtiyse ne diye açarlar çok mantıksız.
ona bakarsan gümrüğe gelen her paket kişisel alana giriyorÖyle doğum günü hediyesi olsun diye gönderdim. Gönderdiğim kişide Türk zaten Çinli değildi. Zarfın içini açmak kişisel alan ihlali olmuyor mu ki X-Rayden geçtiyse ne diye açarlar çok mantıksız.
O abartı olmuşmillet x rayden goril geçiriyor sen ne anlatıyon hocam her türlü açmak zorundalar
Tamam öyle de sonuçta 48 gram bir zarf yani X-Rayden geçerse niye açsınlar ki sonuçta içinde uyuşturucu falan yok. 10-15kg koli değil ya sonuçta.ona bakarsan gümrüğe gelen her paket kişisel alana giriyor
ya içine bir 4x6 posette 1gr ot varsa nerden bilceklerO abartı olmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam öyle de sonuçta 48 gram bir zarf yani X-Rayden geçerse niye açsınlar ki sonuçta içinde uyuşturucu falan yok. 10-15kg koli değil ya sonuçta.
bekleyip göreceğiz artıkO abartı olmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam öyle de sonuçta 48 gram bir zarf yani X-Rayden geçerse niye açsınlar ki sonuçta içinde uyuşturucu falan yok. 10-15kg koli değil ya sonuçta.
O da doğru.ya içine bir 4x6 posette 1gr ot varsa nerden bilcekler
Aynen güncelleme olursa yazacağım buraya artıkbekleyip göreceğiz artık