A_TURAN_A
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,046
24 ARALIK SALI GÜNÜ 30 SERVİSLİK KUTU OLANI 750 LİRAYA SATILACAKMIŞ
KENDİ SİTESİNDE Kİ TOZUNUN LİNKİ
Son düzenleme:
bimden beleş olsa almam24 ARALIK SALI GÜNÜ 30 SERVİSLİK KUTU OLANI 750 LİRAYA SATILACAKMIŞ
BU MARKAYI SEVEN KULLANAN VARSA KAÇIRMASIN KENDİ SİTESİNE GÖRE FİYATI ÇOK UYGUN
Alıntıyı görüntüle
100 daha ver kendi resmi sitesinden al daha iyi24 ARALIK SALI GÜNÜ 30 SERVİSLİK KUTU OLANI 750 LİRAYA SATILACAKMIŞ
Alıntıyı görüntüle
ve bir ara satılan clear head vs gibi şampuanların merdiven altı basımları vardı onların satıldığı iddiası ve videolar geziyordu dolum yapılırken o gün bugündür almam bu tarz ürünleri24 ARALIK SALI GÜNÜ 30 SERVİSLİK KUTU OLANI 750 LİRAYA SATILACAKMIŞ
Alıntıyı görüntüle
doğru haklısınız lansman ürünü daha uyguna geliyor hem 32 servis hem de yüzde 10 kodla 684 liraya geliyormuş, ama belki o aramayı sevmeyen 15 lira farkla bimdekini almak isteyebilir. bim de ki aroma çok tutuluyor diye biliyorum.lansman ürün alsanız 758 TL
Daha önce yorum yaptıysanız bir ürüne %15 kod veriyor 645 TL gelir 32 ölçek lansman indirimli ürün
Kendi sitesinde aynı ürünle arasında fiyat olarak 2 kat fark var ve o şampuan videolarını ben de gördüm ama söylediğinizin bimle ne alakası var onu anlayamadım bim internette ki her hangi bir satıcı değil ki . Bim getirdiği her ürünü yetkili satıcıdan aldığını ve kendi de test ettiğini söylüyor.100 daha ver kendi resmi sitesinden al daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ve bir ara satılan clear head vs gibi şampuanların merdiven altı basımları vardı onların satıldığı iddiası ve videolar geziyordu dolum yapılırken o gün bugündür almam bu tarz ürünleri
doğru ona dikkat etmemişim düzelteyim, ama yine de yaklaşık 2 kat fark var isole olmayanla bim de ki arasında. bimde ki 700 liraya geliyor idole olmayan da kendi sitesinde indirim koduyla 1078 liraya geliyorLinkteki izole protein fiyat farkı olması normal.
Orjinal olsa bile kötü marka.24 ARALIK SALI GÜNÜ 30 SERVİSLİK KUTU OLANI 750 LİRAYA SATILACAKMIŞ
Alıntıyı görüntüle