Neler Yeni

🔥İndirim BİM PROTEİN OCEAN 30 SERVİS 700 LİRA

duayen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Attila Timur
ocean10 koduyla 2 tanesi 682'ye denk geliyor 32 servis. servis başı 21,31 tl yapıyor. bim de satılan 30 servis 23'e denk geliyor sadece aroma farkı var içeriği hakkında yorum yapmıyorum neler olduğundan
Ekran görüntüsü 2024-12-17 230732.jpg

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Shoto Todoroki

A_TURAN_A

80+ Bronze
Bu tarz markalar sponsor ile ünlenmiş markalardir çokta güvenmeyin
sporcularına aylık 10 bin ile 200 bin lira arasında takipçi sayısına göre aylık ücret ödüyor diye biliyorum , bu parayı çıkarması için de ürünlere eklemesi lazım yoksa 300 liralık ürünler bence de. Ama tr de ki bütün markalar böyle olduğu için kötünün iyisini seçmek lazım bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hardline ve bigjoy öneririm buna nazaran daha iyi bence.
Bence onlarda eski marka olduğu için ve kıvamı yoğun olduğu için kaliteliymiş gibi geliyor. Gıdadedektifi protein tozu olayında hardline nın yöneticisi diğer markaların ürünleri için yalan test sonuçları gönderip gıdadedektifine paylaştırmıştı sonra olay olmuştu. ben onlarında çok kaliteli olduğunu düşünmüyorum o yüzden.

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Shoto Todoroki
sporcularına aylık 10 bin ile 200 bin lira arasında takipçi sayısına göre aylık ücret ödüyor diye biliyorum , bu parayı çıkarması için de ürünlere eklemesi lazım yoksa 300 liralık ürünler bence de. Ama tr de ki bütün markalar böyle olduğu için kötünün iyisini seçmek lazım bence

Bence onlarda eski marka olduğu için ve kıvamı yoğun olduğu için kaliteliymiş gibi geliyor. Gıdadedektifi protein tozu olayında hardline nın yöneticisi diğer markaların ürünleri için yalan test sonuçları gönderip gıdadedektifine paylaştırmıştı sonra olay olmuştu. ben onlarında çok kaliteli olduğunu düşünmüyorum o yüzden.
Evet sonradan kalitesi bozulmuş olabilir hardline ın eski kalitesi yok ama yinede bu protein ocean dan iyidir bigjoy şuan en iyisi bence fiyat olarak da fena değil.

A_TURAN_A

80+ Bronze
Evet sonradan kalitesi bozulmuş olabilir hardline ın eski kalitesi yok ama yinede bu protein ocean dan iyidir bigjoy şuan en iyisi bence fiyat olarak da fena değil.
Ben protein oceandan da kalitelidir diyemem , her marka artık test sonucu diye benzer şeyler paylaşıyor , kendimizinde test etme durumu yok . O yüzden tada ya da kıvama göre kaliteli diyemem bigjoya da. Keşke hepsi iyi denetlense de güvenerek alabilsek :(

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Rüveyda Akın
ineğin ot yiyerek ürettiği protein size testosteron kazandırmaz sadece günlük protein ihtiyacınızı karsilamanizi saglar bu da testosteron artisiniz olmadigi icin dogal olarak belli bir seviyenin üzerinde kas kazanmanızı engeller et yiyin etin sahibinin ürettiği sütü değil

A_TURAN_A

80+ Bronze
ineğin ot yiyerek ürettiği protein size testosteron kazandırmaz sadece günlük protein ihtiyacınızı karsilamanizi saglar bu da testosteron artisiniz olmadigi icin dogal olarak belli bir seviyenin üzerinde kas kazanmanızı engeller et yiyin etin sahibinin ürettiği sütü değil
Etin de protein tozundan pek bir farkı yok açıkcası, testesteronu bariz bir şekilde arttırmıyor diğer farklı besinler kadar etkisi oluyor mesela nar ,zencefil ya da çinkolu gıdalar gibi. ikiside günlük protein ihtiyacını karşılamak için belirli düzeyde alınmalı tüm proteini etten almaya çalışırsak zaten kolestorol fırlar.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Rüveyda Akın
Etin de protein tozundan pek bir farkı yok açıkcası, testesteronu bariz bir şekilde arttırmıyor diğer farklı besinler kadar etkisi oluyor mesela nar ,zencefil ya da çinkolu gıdalar gibi. ikiside günlük protein ihtiyacını karşılamak için belirli düzeyde alınmalı tüm proteini etten almaya çalışırsak zaten kolestorol fırlar.
bizden bin yıl once yasamis atalarimizin testosteron seviyeleri bizimkinin onlarca katıydı e onlar bu testosteronla dogmuyorlardı sonradan o hale geliyorlardı kür falan olmadığına göre de bi düsünmemiz lazim bence nerde hata yaptigimizi ayrica benim demek istediğim süt ürünü yemeyin değil süt yoğurt gibi besinler zaten günlük kullanımda tüketilir bizim tr gencligi 200gr tavuk gogusu yiyo geri kalan protein acigini lor peynirinden mercimekten tamamliyo bu yanlis

A_TURAN_A

80+ Bronze
bizden bin yıl once yasamis atalarimizin testosteron seviyeleri bizimkinin onlarca katıydı e onlar bu testosteronla dogmuyorlardı sonradan o hale geliyorlardı kür falan olmadığına göre de bi düsünmemiz lazim bence nerde hata yaptigimizi ayrica benim demek istediğim süt ürünü yemeyin değil süt yoğurt gibi besinler zaten günlük kullanımda tüketilir bizim tr gencligi 200gr tavuk gogusu yiyo geri kalan protein acigini lor peynirinden mercimekten tamamliyo bu yanlis
Ne kadar et yersek yiyelim bariz bir testesteron artışı yapmayacak tam tersine sağlık sorununa yol açar. bin yıl önceki adamın genetik yapısıyla bizim ki de bir değil ki tabii ki onun kadar gelişmiş olamayacağız . Sence bu fotoğraftaki adamla biz bir miyiz :D. Lor peynirinden mercimekten fasulyeden nohuttan almasından da hiçbir sorun yok bu arada protein alımı tek bir besinden alınmamalı zenginleştirilmeli zaten. Peynirden de almalı mercimekten de almalı yumurtadan da almalı etten de almalı isterse protein tozundan da almalı. zaten 1 kilo et yerse sağlık sorunları çıkmaya başlar yavaş yavaş
1734471732005.png

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,302
İsim
Berk
100 daha ver kendi resmi sitesinden al daha iyi

ve bir ara satılan clear head vs gibi şampuanların merdiven altı basımları vardı onların satıldığı iddiası ve videolar geziyordu dolum yapılırken o gün bugündür almam bu tarz ürünleri
dostum saçmalamayın bu tarz haberler 15 yaşındaki veletlerin başlattığı bir olay bir ara kolanın içinde fare falan var diyenler vardı.

Daaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Göktuğ İrşad Demircan
eti alacak para yok maalesef protein tozu hem sindirim hem tüketim hemde fiyat bazında avantajlı

Top Bottom