işlemlerde hesap detaylarında son geçerlilik tarihi olması lazım hattının ona bak
Bimi ucuz diye kullanmıyor muydu insanlar bu fiyat ne böyle, baya zengin hattı olmuş bu bimHocam Türk telekom uygulamasından giriş yapmayı dener misiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende giriyor hocam fiyatları merak ediyorsanız buyrun
Hocam zamlandı zaten paket yüklemiyorum yoksa gerçekten pahalıBimi ucuz diye kullanmıyor muydu insanlar bu fiyat ne böyle, baya zengin hattı olmuş bu bim![]()
Zaten Türk Telekom uygulamasından giriş yapıyorum.Hocam Türk telekom uygulamasından giriş yapmayı dener misiniz
Öyle biyer yok.işlemlerde hesap detaylarında son geçerlilik tarihi olması lazım hattının ona bak
Ayrıca paket yükleyemedikten sonra ne anlamı var ki? Bide ne olursa olsun Bim den yükleyebilir miyim?Hocam Türk telekom uygulamasından giriş yapmayı dener misiniz
Bimden yükleyebilirsiniz hocamZaten Türk Telekom uygulamasından giriş yapıyorum.
Öyle biyer yok.
Ayrıca paket yükleyemedikten sonra ne anlamı var ki? Bide ne olursa olsun Bim den yükleyebilir miyim?
Hocam paket yükleyeceğim ama bu hatayı veriyor. Uzun zamandır paket yüklemedim ve kullanmıyordum.
TL yükleyemiyorum, daha sonra dene diyor.