Binance eth kazma grafiği

charybdis

80+
Reaksiyon skoru
161
31 le sabit kazıyorum. bu grafikteki değişimler ne anlama geliyor kazım mı düşüyor zorluk mu artıyor kazanç mı değişiyor. bi zararı var mıdır

Ekler

• a.JPG
    a.JPG
    18.3 KB · Hit: 57
31 le sabit kazıyorum. bu grafikteki değişimler ne anlama geliyor kazım mı düşüyor zorluk mu artıyor kazanç mı değişiyor. bi zararı var mıdır
ekranın tamamını atsana yani tabloyu tam görelim

Ekler

• a.JPG
    a.JPG
    57.8 KB · Hit: 55
en az 48 saat mi ne açık kalması lazımdı düzgün stabil değerlerine ulaşması için. full açık kalmalı.

en az 48 saat mi ne açık kalması lazımdı düzgün stabil değerlerine ulaşması için. full açık kalmalı.
Ben 6 saat aralıksız açık bıraktığımda dümdüz ekrandaki MH/s değerini veriyor.
Ayrıca sıkıntı yok biraz açık bırakın o düşük MH/s hızı birazdan size 40MH/s gibi değerlerle gelir sonra normal MH/s hızına döner.
arada açıp arada kapatıyorum sabit değil
Açıp kapatmayın hocam.

Ben 6 saat aralıksız açık bıraktığımda dümdüz ekrandaki MH/s değerini veriyor.
Ayrıca sıkıntı yok biraz açık bırakın o düşük MH/s hızı birazdan size 40MH/s gibi değerlerle gelir sonra normal MH/s hızına döner.

Açıp kapatmayın hocam.
işim gereği kullanmak zorundayım akşam o yüzden kapatıyorum bi problem olur mu ? kazanç mı düşüyor ne oluyo

Kazanç hesaplaması zaten Binance'da biraz sıkıntılı. Biri demiş ki 30 dakika kazım yapmazsanız ciddi fark oluyor demiş. Doğru mudur bilemem ama muhtemelen doğru. Dalgalı olması şans faktörüne de bağlı biraz. Aynısını Ethermine üzerinde de yaşıyorum. Fazla pay alacaksam Hashrate'imin üzerine çıkıyor, oradan az pay alacaksam altına düşüyor.
v45.PNG

Geri