enesbuyulu
80+
- Reaksiyon skoru
- 101
Arkadaşlar ben binance de işlem geçmişimi görmek istiyorum. Görmek istiyorum derken zaten görünüyo ama ne kadarlık bir alım yaptığım yazmıyor onu nereden öğrenebilirim.
Dostum geçmişte her şey gözükür. Tek sıkıntı 3 aylık periyotlar halinde bakabilirsin. Aldığın coin miktarı,USDT değeri, Ödediğin komisyon ve tarihi yazar her işlem sonundaArkadaşlar ben binance de işlem geçmişimi görmek istiyorum. Görmek istiyorum derken zaten görünüyo ama ne kadarlık bir alım yaptığım yazmıyor onu nereden öğrenebilirim.
kaç liralık olduğu yazmıyo ya kaç liradan aldığım hangi tarihte hamgi coini ne kadar(coin adeti olarak) satın aldığım yazıyor ama kaç liralık aldığım yazmıyorDostum geçmişte her şey gözükür. Tek sıkıntı 3 aylık periyotlar halinde bakabilirsin. Aldığın coin miktarı,USDT değeri, Ödediğin komisyon ve tarihi yazar her işlem sonunda
lira şeklinde yazmıyor usdt veya hangi işlem çiftini kullandıysan o yazar . onu da hesaplamak lazım. benden sana tavsiye portföyünü bir uygulamadan takip et. tüm işlemlerini o uygulamaya geçir ilerde lazım olabilir. hem de dediğin işlem miktarlarını görebilirsin ordakaç liralık olduğu yazmıyo ya kaç liradan aldığım hangi tarihte hamgi coini ne kadar(coin adeti olarak) satın aldığım yazıyor ama kaç liralık aldığım yazmıyor