Binance İşlem Geçmişi

Reaksiyon skoru
101
Arkadaşlar ben binance de işlem geçmişimi görmek istiyorum. Görmek istiyorum derken zaten görünüyo ama ne kadarlık bir alım yaptığım yazmıyor onu nereden öğrenebilirim.

Arkadaşlar ben binance de işlem geçmişimi görmek istiyorum. Görmek istiyorum derken zaten görünüyo ama ne kadarlık bir alım yaptığım yazmıyor onu nereden öğrenebilirim.
Dostum geçmişte her şey gözükür. Tek sıkıntı 3 aylık periyotlar halinde bakabilirsin. Aldığın coin miktarı,USDT değeri, Ödediğin komisyon ve tarihi yazar her işlem sonunda

Ana menü kısmında gözükmesi lazım bir yerin içinde. Eski yaptığın işlemler olarak falan yazması lazım.

Dostum geçmişte her şey gözükür. Tek sıkıntı 3 aylık periyotlar halinde bakabilirsin. Aldığın coin miktarı,USDT değeri, Ödediğin komisyon ve tarihi yazar her işlem sonunda
kaç liralık olduğu yazmıyo ya kaç liradan aldığım hangi tarihte hamgi coini ne kadar(coin adeti olarak) satın aldığım yazıyor ama kaç liralık aldığım yazmıyor

kaç liralık olduğu yazmıyo ya kaç liradan aldığım hangi tarihte hamgi coini ne kadar(coin adeti olarak) satın aldığım yazıyor ama kaç liralık aldığım yazmıyor
lira şeklinde yazmıyor usdt veya hangi işlem çiftini kullandıysan o yazar . onu da hesaplamak lazım. benden sana tavsiye portföyünü bir uygulamadan takip et. tüm işlemlerini o uygulamaya geçir ilerde lazım olabilir. hem de dediğin işlem miktarlarını görebilirsin orda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,197,210
Üyeler
190,171
Son üye
semihtpkr
Geri