Neler Yeni

Binance Pool'da bir sorun mu var?

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
2 gündür düzgün bir şekilde yaptığım mining havuza yansımıyor? 26 MH ile kazıyorum (Ethereum) ama 19 MH gösteriyor ve sadece göstermelik olarak durmuyor kazdığım Ethereum da çok az. Sizde de durum böyle mi? Miner olarak team red miner kullanıyorum.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Artık şu binance pool zımbırıtısndan vazgeçin adamlar sizi dolaylı yoldan dolandırıyor

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,228
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Ethermine a geç.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Hocam tek kartla kazıyorum o yüzden bunu kullanıyorum da, sebebiyle birlikte açıklarsanız ben ve diğer arkadaşlar da öğrenmiş olur.
Zaten 30 mh ile çok az para alıyorsun bir de üstüne binance pool kullanırsan daha da az alırsın. Nicehash veya ethermine veya flexpool geç

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaten 30 mh ile çok az para alıyorsun bir de üstüne binance pool kullanırsan daha da az alırsın. Nicehash veya ethermine veya flexpool geç
Binance'i günlük ödeme yaptığı için kullanıyorum binance daha mı çok komisyon alıyor?

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,228
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Hocam tek kartla kazıyorum o yüzden bunu kullanıyorum da, sebebiyle birlikte açıklarsanız ben ve diğer arkadaşlar da öğrenmiş olur.
cfranko'nun dediği gibi binancepool az kazandırıyor, komisyon çok kesiyor. Ethermine'da daha geç alırsın ama daha çok kazanırsın.

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cfranko'nun dediği gibi binancepool az kazandırıyor, komisyon çok kesiyor. Ethermine'da daha geç alırsın ama daha çok kazanırsın.
Hocam şimdi benim Ethermine' da ne kadar yani kaç dolar yapmam lazım para mı çekmem için? Ya da ETH cinsinden?

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Hocam şimdi benim Ethermine' da ne kadar yani kaç dolar yapmam lazım para mı çekmem için? Ya da ETH cinsinden?
Tek kart ve hızın düşünüldüğünde ethermine, flexpool gibi sitelerde hem gönderi ücreti hemde limiti doldurmak senin için dezavantaj. Binance pool gibi günlük ödeyen ama hızını daha doğru gösteren ve binance pooldan daha stabil kucoin pool kullanman faydana olacaktır.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,228
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Para çekmek için gaz ücreti ödemen lazım, gaz ücreti yazıyorsun gwei cinsinden bir de kaç eth'de çekmek istediğini yazıyorsun ama ben yapalı çok old detaylarını bende pek hatırlamıyorum @Jaess'e sorabilirsin.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Para çekmek için gaz ücreti ödemen lazım, gaz ücreti yazıyorsun gwei cinsinden bir de kaç eth'de çekmek istediğini yazıyorsun ama ben yapalı çok old detaylarını bende pek hatırlamıyorum @Jaess'e sorabilirsin.
Bu rehberime bakabilirsin.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Ben de Binance Pool kullanıyorum günlük ödemesi olduğu için. Ama Binance Pool bazen 2-3 saat boyunca 80-90 MH'da kazdığı oluyor.

Top Bottom