Binance Pool'da bir sorun mu var?

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
1,206
2 gündür düzgün bir şekilde yaptığım mining havuza yansımıyor? 26 MH ile kazıyorum (Ethereum) ama 19 MH gösteriyor ve sadece göstermelik olarak durmuyor kazdığım Ethereum da çok az. Sizde de durum böyle mi? Miner olarak team red miner kullanıyorum.

Artık şu binance pool zımbırıtısndan vazgeçin adamlar sizi dolaylı yoldan dolandırıyor

Ethermine a geç.

Hocam tek kartla kazıyorum o yüzden bunu kullanıyorum da, sebebiyle birlikte açıklarsanız ben ve diğer arkadaşlar da öğrenmiş olur.
Zaten 30 mh ile çok az para alıyorsun bir de üstüne binance pool kullanırsan daha da az alırsın. Nicehash veya ethermine veya flexpool geç

Zaten 30 mh ile çok az para alıyorsun bir de üstüne binance pool kullanırsan daha da az alırsın. Nicehash veya ethermine veya flexpool geç
Binance'i günlük ödeme yaptığı için kullanıyorum binance daha mı çok komisyon alıyor?

Hocam tek kartla kazıyorum o yüzden bunu kullanıyorum da, sebebiyle birlikte açıklarsanız ben ve diğer arkadaşlar da öğrenmiş olur.
cfranko'nun dediği gibi binancepool az kazandırıyor, komisyon çok kesiyor. Ethermine'da daha geç alırsın ama daha çok kazanırsın.

cfranko'nun dediği gibi binancepool az kazandırıyor, komisyon çok kesiyor. Ethermine'da daha geç alırsın ama daha çok kazanırsın.
Hocam şimdi benim Ethermine' da ne kadar yani kaç dolar yapmam lazım para mı çekmem için? Ya da ETH cinsinden?

Hocam şimdi benim Ethermine' da ne kadar yani kaç dolar yapmam lazım para mı çekmem için? Ya da ETH cinsinden?
Tek kart ve hızın düşünüldüğünde ethermine, flexpool gibi sitelerde hem gönderi ücreti hemde limiti doldurmak senin için dezavantaj. Binance pool gibi günlük ödeyen ama hızını daha doğru gösteren ve binance pooldan daha stabil kucoin pool kullanman faydana olacaktır.

Para çekmek için gaz ücreti ödemen lazım, gaz ücreti yazıyorsun gwei cinsinden bir de kaç eth'de çekmek istediğini yazıyorsun ama ben yapalı çok old detaylarını bende pek hatırlamıyorum @Jaess'e sorabilirsin.

Para çekmek için gaz ücreti ödemen lazım, gaz ücreti yazıyorsun gwei cinsinden bir de kaç eth'de çekmek istediğini yazıyorsun ama ben yapalı çok old detaylarını bende pek hatırlamıyorum @Jaess'e sorabilirsin.
Bu rehberime bakabilirsin.

Ben de Binance Pool kullanıyorum günlük ödemesi olduğu için. Ama Binance Pool bazen 2-3 saat boyunca 80-90 MH'da kazdığı oluyor.

Geri