Bios Güncellemeli miyim?

yahyabatu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
386
b450m s2h anakartım var ryzen 5 1600af modeli işlemcim var şuan bios f52 sürümünü kullanıyor en güncel olana yükseltmeme gerek var mı şuan bir sıkıntısı yok ama yinede sormak istedim

Güncelle iyi olur

Bazı optimizasyon sorunların ortadan kalkacak, yazılımsal hataların azalır. Farkında olmasan bile işine yarayacak.

Güncellemen daha iyi olucaktır.

Bazı optimizasyon sorunların ortadan kalkacak, yazılımsal hataların azalır. Farkında olmasan bile işine yarayacak.
doğru yapsalar bile sıkıntı çıkan kişiler olmuş bir sıkıntı halinde ne yapmam gerekli

güncel kullanmak her zaman en iyisidir

Crackli win10 kullanıyorum sıkıntı yaşamamın tek sebebi güncellemememdi. Demo sürüm kurma yeter.

b450m s2h anakartım var ryzen 5 1600af modeli işlemcim var şuan bios f52 sürümünü kullanıyor en güncel olana yükseltmeme gerek var mı şuan bir sıkıntısı yok ama yinede sormak istedim
Güncel sürümü kullanmak her dayim iyidir güncelleyin.

"BIOS" güncellemeleri ile genelde performansta farklılık oluşuyor. Aynı zamanda sistem kararlılığında da farklılık oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,168
Üyeler
191,037
Son üye
sametkarahan
Geri