BIOS Güncellemesi

Reis abdullah abi windows u kurmadan bios güncelleme yapmamız gerektiğini söylemişti ama ben güncellemeyi windows u kurduktan sonra yaptım.
O çok fark etmez ya, ben kurduğum her PC'ye Windows kurduktan sonra BIOS güncellemesi yapıyorum, şu ana kadar bir sıkıntı çıkmadı.
Ama her güncelleme geldiğinde windows u mu kaldırmak gerek saçma bir mantık değil mi?
Öyle bir şey yok ki dostum. Windows kurmadan önce BIOS güncelleyeceksin o kadar, her güncelleme çıktığında format atacaksın diye bir şey yok.
ayrı mı alıcaksın derken ? toplu alıcam PC yi
Ha tamam. Seçeneklerde B550 chipsetli anakartlardan var mı?
B550 de AM4 soket değil mi? 4. Nesilden sonra 5. Nesilde AM5 i destekleyecek mi ki?
Belli olmaz. Soketin ismi AM5 olur ama pin sayısı aynı olur belki? Veya AM5 değil de AM4+ çıkar?

O çok fark etmez ya, ben kurduğum her PC'ye Windows kurduktan sonra BIOS güncellemesi yapıyorum, şu ana kadar bir sıkıntı çıkmadı.

Öyle bir şey yok ki dostum. Windows kurmadan önce BIOS güncelleyeceksin o kadar, her güncelleme çıktığında format atacaksın diye bir şey yok.

Belli olmaz. Soketin ismi AM5 olur ama pin sayısı aynı olur belki? Veya AM5 değil de AM4+ çıkar?
reis b550 de alabilirm ama daha pahalı çok fark eder mi b450 ile

Öyle olursa b450 de desteklenir mi acaba? 🤔

sistem hazır olsun , bunu izle asus markalı anakartın nasıl update edeceğini göstermiş , yapamadığın bir şey olursa yazarsın .
tamam teşekkür ederim
Post automatically merged:

B550 pahalı da hangi modeli Allah rızası için onu da söylesen? Seçeneklerde B550 chipsetli ne var bana say.
https://www.vatanbilgisayar.com/anakart/?opf=p22976/&srt=UP burda ki anakartlardan olabilir

VRM'i daha iyi, ARGB girişleri var, BIOS Flashback özelliği var. Her şekilde daha iyi işte, seçebiliyorsan ve sana maddi olarak sıkıntı yapmıyorsa B550-A PRO seç.
tamam teşekkürler vakit ayırdığın için <3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,527
Üyeler
191,118
Son üye
Palneun
Geri