Buğra Güneş
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
yeni bir ana kart aldım B460M DS3H V2 bios sürümü f2 güncel bios u gıgabyte ın sitesinden indiriyorum ama BIOS ID check error veriyor
yeni bir ana kart aldım B460M DS3H V2 bios sürümü f2 güncel bios u gıgabyte ın sitesinden indiriyorum ama BIOS ID check error veriyor
benim ana kart b460m
Bios dosyanı indir ve dayının yaptıklarının aynısını yap.benim ana kart b460m
kanka yapıyorum zaten ama BIOS ID check error veriyorBios dosyanı indir ve dayının yaptıklarının aynısını yap.
Cpu-z'ye girip Mainboard kısmının ekran görüntüsünü paylaşır mısın?kanka yapıyorum zaten ama BIOS ID check error veriyor
Senin anakartın destek kısmında F2 diye bios yok. BİOS menüne girip oradan bios sürümün kaç fotoğrafını çekip paylaşır mısın![]()
B460M DS3H V2 (rev. 1.0) Support | Motherboard - GIGABYTE Global
Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform fo...www.gigabyte.com
windows a nasıl geçeceğim onu bilmiyorum ilk defa ddr4 bir sistem aldımCpu-z'ye girip Mainboard kısmının ekran görüntüsünü paylaşır mısın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
windows a nasıl geçeceğim onu bilmiyorum ilk defa ddr4 bir sistem aldım
Şu anda windowsa giremiyor musun? Windows yüklü mü daha doğrusu sistemde? Bir de işlemci nedirwindows a nasıl geçeceğim onu bilmiyorum ilk defa ddr4 bir sistem aldım
deneyeyimSizin anakarta uygun bios bu değil mi?![]()
B460M DS3H AC (rev. 1.x) Support | Motherboard - GIGABYTE Global
Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform fo...www.gigabyte.com
windows var işlemci i3 10100fŞu anda windowsa giremiyor musun? Windows yüklü mü daha doğrusu sistemde? Bir de işlemci nedir
Deneme bence teknik servis ile konuş. Senin anakartının sayfasını sana atsınlar ona göre yükle . Yanlış bios yazarsan anakartın garanti dışına çıkabilir. Normalde bu olması lazım ama sende V2 yazıyor bu V2 değil.deneyeyim