BIOS nasıl güncellenir?

Ez flash 3 sayesinde internet üzerinden hiç bir şey yapmadan sadece internet bağlantısıyla bios güncelleyebilirsin. Usb mi internet mi diye soran yerde interneti seç sonra kendisi güncellesin.

Yok apartmanda Şehir merkezinde yaşıyorum.Elektrik gitmiyor çok fazla.Hatta hiç.Ama ne yalan söyliyim tırstım yani.
Korkacak bir şey yok, sorun yaşarsan kısmet :P.
Takıldığın yerde bana sorabilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: w1B3
Ez flash 3 sayesinde internet üzerinden hiç bir şey yapmadan sadece internet bağlantısıyla bios güncelleyebilirsin. Usb mi internet mi diye soran yerde interneti seç sonra kendisi güncellesin.
Daha önce bazı konularda internetten güncelleme yapan kişilerde sorun olduğunu duymuştum.O yüzden yaparsam USB ile yapmayı düşünüyorum.
Post automatically merged:

Korkacak bir şey yok, sorun yaşarsan kısmet :p.
Takıldığın yerde bana sorabilirsin.
Kapanırsa anakart yanar mı demek?Servise yollasam çözerler mi peki?Garantiye giriyor mu?

Kapanırsa anakart yanar mı demek?Servise yollasam çözerler mi peki?Garantiye giriyor mu?
Yanar demeyelim de kullanılamaz hale gelir, BIOS Flashback özelliği falan da yok, kendin kurtaramazsın ama servisi düzeltir.
Garantiye gönderirken "BIOS güncellerken elektriğim gitti" demezsen bir şey olmaz 🤣.

Daha önce bazı konularda internetten güncelleme yapan kişilerde sorun olduğunu duymuştum.O yüzden yaparsam USB ile yapmayı düşünüyorum.
Post automatically merged:

Yoo bende internetten yaptım hiç bir sorun olmadı baya kolaydı tercih senin.

• Beğen
Yanar demeyelim de kullanılamaz hale gelir, BIOS Flashback özelliği falan da yok, kendin kurtaramazsın ama servisi düzeltir.
Garantiye gönderirken "BIOS güncellerken elektriğim gitti" demezsen bir şey olmaz 🤣.
Ne demem gerekir peki garanti için?Yani kurtarılabilir ama dimi?Yeni bir anakart almama gerek kalmaz?

Ne demem gerekir peki garanti için?Yani kurtarılabilir ama dimi?Yeni bir anakart almama gerek kalmaz?
"Durduk yere açılmamaya başladı" de 🤣.
Kurtarılabilir, ama sen kurtaramazsın, servisi yapar onu :D.

• Beğen
Sadece elektrikler giderse mi sıkıntı olur peki?Başka bir şey olabilir mi?
Yani elektrik gitmese bile anakartın kendi kendine kapanması biraz zor, işlemci yükü yok bir şeyi yok.
Elektrik gitmesin yeter, veya BIOS güncellerken bilerek kapatma yeter.

Yani elektrik gitmese bile anakartın kendi kendine kapanması biraz zor, işlemci yükü yok bir şeyi yok.
Tamam o zaman yaparım o zaman.

2 ay once gelmiş yeni bios sürümü
benimki 2006da yeninin 1 öncesi
siz yaptıysanız bir değişiklik varmı özellik bakımından

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,178
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick